evet canım bitti gibi, pek bişey kalmadı, darası başına, gidip gelip odasına bakıyoruz bugün bütün işi mehmet yaptı ama ben yoruldum abartısız kolumu bile kaldıramıyorum erken yatmak istemiyorum gece uyanıyorum diye ama daha fazlada dayanamayacam iyi geceler
Stella sen neden oda takımını aldığın yerden yatağını almadın daha doğrusu nedenfiyatın içinde değildiki benim baktığım heryerde tekstil ürünü dahil içindeydi. Zaten büyüyün yataklar için yatakları mobilyacıdan bulabiliyorsun diye biliyorum istikbal-yataş gibi yerlerde o boyutlar yok sanırım
Ben bu sabah kahvaltıda misafir ağırladım.Görümcemler geldi sabah erken kalktım Allahtan annem var çok yardımcı oldu valla o olmasa ben neyapardım bilmem. Öğlen bir arada e bebeğe gittik elbise askısı falan aldım kızıma çok güzel yazlık kıyafetler vardı ama in kilosu nasıl olur bilemedim almadım o yüzden. Yoğun bir gündü yani bugün dünde öğle sonrası bakamadım siteye bir sürü ekşın olmuş dae niye sinirlendi konunun başı ne anlamadım ama olanlara üzüldüm umarım fikrini değiştirir
Ben bu sabah kahvaltıda misafir ağırladım.Görümcemler geldi sabah erken kalktım Allahtan annem var çok yardımcı oldu valla o olmasa ben neyapardım bilmem. Öğlen bir arada e bebeğe gittik elbise askısı falan aldım kızıma çok güzel yazlık kıyafetler vardı ama in kilosu nasıl olur bilemedim almadım o yüzden. Yoğun bir gündü yani bugün dünde öğle sonrası bakamadım siteye bir sürü ekşın olmuş dae niye sinirlendi konunun başı ne anlamadım ama olanlara üzüldüm umarım fikrini değiştirir
benimkisi cilt kuruluğu ve bacaklarımın şişmesinden oluyor. sağlık ocağından bebe yağı sür dediler. ama ne yapsam da gene kaşınıyor tatlı tatlı. sadece bacaklarımın üstü kısmında olduğu için şimdilik korkulack bir şey yok. her tarafımızda olsa esmer gibi karaciğer de bir problem olduğunu gösterir.