Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende geldim ama işlerim gene çok. son 1 ayım kaldı artık toparlamam lazım ortalığı.
sabah da kalktım palyaço gibi olmuşum zaten moralim bozuldu. burnum kırmızı göbek kocaman 🙂
cnm o kasılma falan deyil bebeğin son bir aydır benim kızımda hep sağ tarafta bazen öyle oluyoki karnım yamuklaşıyo resmen o kısım sert oluyo tepecik oluşturuyo dr kontrolüne gittiğimdede oldu aynı şey dr kızın çıkarmış totosunu dedi içerde dönüyo falan dedi yani kasılma diill bebek o
günaydınn.. benim büyüyen yatagım da 80*180 minik kurabiyem komodinlerin altına giriyor bizim yatak.. yani ilerde o komodinleri cıkarınca yatagı değiştirip büyütmeye gerek kalmıyor..
ben de dün şile'de gezerken öküz gibi yanmışım, alnım, burnum, kollarım fln çok acıyor
günaydınn.. benim büyüyen yatagım da 80*180 minik kurabiyem komodinlerin altına giriyor bizim yatak.. yani ilerde o komodinleri cıkarınca yatagı değiştirip büyütmeye gerek kalmıyor..
ben de dün şile'de gezerken öküz gibi yanmışım, alnım, burnum, kollarım fln çok acıyor