2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydınnnnnnnn

bende geldim ama işlerim gene çok. son 1 ayım kaldı artık toparlamam lazım ortalığı.
sabah da kalktım palyaço gibi olmuşum zaten moralim bozuldu. burnum kırmızı göbek kocaman 🙂

bikacgundr bebegım sag tarafta toplannıyor sag tarafım yumurta gıbı sısyor sıpsıvrı oluyor sol taraf gobek asagıda acayıp bır sekle gırıyor karnım kızlar sizlerdede oluyormu bukdr belırgın bısı bazn patlatck dıye korkuyorm yaaaaaaa🙁
cnm o kasılma falan deyil bebeğin son bir aydır benim kızımda hep sağ tarafta bazen öyle oluyoki karnım yamuklaşıyo resmen o kısım sert oluyo tepecik oluşturuyo dr kontrolüne gittiğimdede oldu aynı şey dr kızın çıkarmış totosunu dedi içerde dönüyo falan dedi yani kasılma diill bebek o

stella büyüyen beşik için 80*180 yatak büyük değil mi??

günaydınn..
benim büyüyen yatagım da 80*180 minik kurabiyem :boink:
komodinlerin altına giriyor bizim yatak..
yani ilerde o komodinleri cıkarınca yatagı değiştirip büyütmeye gerek kalmıyor..

ben de dün şile'de gezerken öküz gibi yanmışım, alnım, burnum, kollarım fln çok acıyor :shootout:

günaydınn..
yani ilerde o komodinleri cıkarınca yatagı değiştirip büyütmeye gerek kalmıyor..

ben de dün şile'de gezerken öküz gibi yanmışım, alnım, burnum, kollarım fln çok acıyor :shootout:

Ay bizde yeniköydeydik.. Ben de fena yanmışım valla.. İlk defa güneş görmüşüz gibi...:meri:

aaa tickerım değişmişş, ağlak ticker gelmiş bana daaa...
aman da 34. haftamıza girmişiizz, maaşallah maaşallaahh

Kutlayalım o zaman.... :ohh::ohh::ohh:

günaydınn..

hadi yaa bizim yatak küçük komodinlerin altına girmiyor o yüzden şaşırdım.
desene ileride bir de yatak masrafı çıkacak bana
:ehi:

Geri