2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hep yatsaaammm hep yatsammmm biri olsa sadece benimle ilgilense masaj yapsa suyumu getirse bana kitap okusa..... çok halsiz ve yorgun hissediyorum ya kızlar birde bacaklarımın üst eklem yerleri ağrıyo iç kısmı haniii çok yokuş yukarı yol yürüyünce ağrırya öyle bi ağrı özellikle haraket ettirince sizdede oluyomu

bu kemik açılması çatı genişleme ağrısı böyle bişimi acaba bu şekildemi hissediliyo birde böylee yeni ağda yaptırmışım gibi ağrıyo garip bişi ağrımıyoda kemiklerim acıyo sanki anlatamadım tabi 😕

annişler gunaydın.çok az kişiyiz bugun.benımde cumartesı sabah kukumda acayıp bı ağrı oldu ve ödüm patladı.nts ye soktular hastaneye gıttık ve 55 tl odenıyo.bu mevzu konuşulmuş onceden sanırım.para almayan hastanelerdemi var?benımkısı aldı.neyse ondan sonra ultrasonada gırdım tabı sonuçtan sonra.Bişey çıkmadı.vucut kendını doğuma hazırlıyomuş.ama korktum çok kızlar.Bu sabah birkere daha oldu tekrar.insan panık oluyor gerçekten.

bu kemik açılması çatı genişleme ağrısı böyle bişimi acaba bu şekildemi hissediliyo birde böylee yeni ağda yaptırmışım gibi ağrıyo garip bişi ağrımıyoda kemiklerim acıyo sanki anlatamadım tabi 😕

Gayet anlattın işte.. Aynen benim de öyle ağrıyor bayağdır... Kemikler açılıyor dedi doktor bana...

archim, arceyanın dediği gibi komidinlerin altına giriyor yatak

ben bilerek altına girenden almadım altına giren şekilde olunca komodinler çok yükseliyordu bu sefer orada alt açma kullanmak zor olacaktı bide yüksek olması beni rahatsız etti o yüzden öyle yaptırmadım artık 2 sene sonra 2. yatak parası vericem ne yapayım

annişler gunaydın.çok az kişiyiz bugun.benımde cumartesı sabah kukumda acayıp bı ağrı oldu ve ödüm patladı.nts ye soktular hastaneye gıttık ve 55 tl odenıyo.bu mevzu konuşulmuş onceden sanırım.para almayan hastanelerdemi var?benımkısı aldı.neyse ondan sonra ultrasonada gırdım tabı sonuçtan sonra.Bişey çıkmadı.vucut kendını doğuma hazırlıyomuş.ama korktum çok kızlar.Bu sabah birkere daha oldu tekrar.insan panık oluyor gerçekten.

Günaydın geçmiş olsun.. Ben uzun zamandır o ağrıyla yaşıyorum valla.. Hatta alıştım bile denebilir.. Kukumun ağrımaması nasıl bişeydi hatırlamıyorum bile...:meri:

Geri