benimkisi cilt kuruluğu ve bacaklarımın şişmesinden oluyor. sağlık ocağından bebe yağı sür dediler. ama ne yapsam da gene kaşınıyor tatlı tatlı. sadece bacaklarımın üstü kısmında olduğu için şimdilik korkulack bir şey yok. her tarafımızda olsa esmer gibi karaciğer de bir problem olduğunu gösterir.
sen asıl beni bilsen yerin dibine girerim ama mecbur kaldm gitmeye eğilmek tehlikeli bebeğe bişey olursqa diye yapmadm kendim korktum kapadm gözümü gittm annemle ama onlar o kadar alışkınki hiç utanma felan kalmıyo odaya girince inan çok rahatlıkmış meğer bide sır ağda yapıyolar süper
Stella sen neden oda takımını aldığın yerden yatağını almadın daha doğrusu nedenfiyatın içinde değildiki benim baktığım heryerde tekstil ürünü dahil içindeydi. Zaten büyüyün yataklar için yatakları mobilyacıdan bulabiliyorsun diye biliyorum istikbal-yataş gibi yerlerde o boyutlar yok sanırım
canım ben oda takımını fuardan aldım fabrika çıkış fiyatına satıyorlardı 2 milyara yakındı fiyatı, aynı model modoko bayilerinde 3 milyar civarı satılıyo o yüzden yatak tekstil v.s dahil değildi 80*180 çocuk yatağı yataşta ve işbirde bulduk şimdilik yataştakini alacağız sanırım