2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar son 1 aya girdik, işleri toparlamam lazım, o yüzden 1 ay kadar daha seyrek görüşecez 🙁

amaaaa 1 ay sonra gece gündüz açık olcak inşallah

arceyaam 34.haftan başlamış, hayırlı olsun kuzu.

evet öyleymiş. benim model farklı olunca hepsini aynı sandım 🙂

off benim daha izne çıkmama 1 ay var yaaa. valla herkes doğuracak meloşla ben kalıcaz buralarda

aynen senle ikimiz buranın bekçiliğini yapcez.

ben de merdivenleri inerken acayip bi kasık ağrısı çekiyorum, çıkarken hala çifter çifter çıkıyorum ama inmek işkence haline geldi 🙁((

Günaydın geçmiş olsun.. Ben uzun zamandır o ağrıyla yaşıyorum valla.. Hatta alıştım bile denebilir.. Kukumun ağrımaması nasıl bişeydi hatırlamıyorum bile...:meri:
CANIM YA BENIM SUREKLI AĞRI DEĞİLDE BÖYLE BIRDEN SANCI GIBI.SANKİ YIRTILIYO ORASI.BİŞEY ZORLUYO GIBI CANIM.AMAN ERKEN DOĞUM OLMASINDA KIZLAR HİÇBİRİMİZİNKİ AĞRI OLSUN VARSIN DIYORUM ARTIK.eSMER NASIL BILEN VARMI KIZLAR.BENIM BURSADA DA BI ARKADAŞ ONUN GIBI OLMUŞ VE HERGUN TAHLİLE GIDIYOMUŞ.HASTANEDE YATMIYOMUŞ.AMA ÇOK ZOR BİŞEY DIYOLAR.ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN

Kızlar ben haftasonu gittiğimde plesanta aşağıda dedı doktoranlamadım ee ne oluyo böyle olunca dedım.oda normal doğumda problem çıkartıyo dedi.artık kabullendım zaten korkuyorum uğraşcak gucum yok kızlar.şeytan bı doktora daha git gerçektenmi öyle araştır dıyo.ama yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik.herkese genelde sorun çıkıyo anlamadım bu işi ben zaten

yaa bu bahsettiğiniz ağrılar bende yok ben sadece ayağa kalktığımda acayip basınç hissediyorum birde yürürken zorlanıyorum ama bir ağrı durumu yok ne yani benim kemikler genişlemiyormu en önce bende olması lazım en ileri gebeliklerden biri benimki bu durumda acaba ben normal doğuramayacakmıyım yaa 🙁

Meloşşş burdaysan bişeyler sorucam sen bahsetmiştin dimi nst için ayrıca para vermekten ben Rıza beye ayrıca para vermiyorum acaba sen hastaneye gidiyorsun diyemi hastane ek ücret alıyor?? Birde Cerrahpaşada doğum için İsmail hoca nakadar alıcak konuştunuzmu hiç ??

OLURMU ZEYNEPÇİM BELKİDE ARAMIZDA EN KOLAY DOĞUMU SEN YAPICAN.HERKESIN BUNYESI FARKLI BELKI AÇILMAN GERÇEKLEŞİYO AMA KOLAY OLUYO BELKI ANLAMIYOSUN BILE DEMEKKİ.O ÖYLE BELLI OLMAZ BENCE.BELKIDE PIT DIYE DOĞURCAN İNŞ..BURDA KIZLAR BAHSEDERKEN BANADA AĞRI OLUYODU AMA BOYLE SANCI OLMUYODU.SANCI KOTU BİŞEY.AMA OLDU BU CUMARTESI KORKTUK EŞİM İN FİLAN RENGİ ATTI ÇÜNKÜ.YÜRÜKKEN OLUYODU BÖYLE ARADA GIRIYO.2DAKIKADA BIR FILAN DIYIM SANA.

yok canım öyle şey olur mu?? asneba nın dediği gibi herkesin vücudu farklı,bende de mesela geçen haftalarda ağrı oldu şimdi yok.