2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benim bi arkadaşımda aramızda bi kaç hafta var kendi tercihi sezeryan istiyo tercih meselesi

Her işte bir hayır var

senin düzenli doktorun yokmu onun tavrı nasıl normale karşı. Hastane değil doktor önemli olan ayrıca eskisi gibi sezeryan ve normal doğum ücreti aratında dağlar kadar fark yok artık hastaneler normal giden doğumları sezeryana çevirmiyor. Zaten bebeğin kalp atışlarını falan sana bağladıkları alet ölçüyor o ekranda sende görüyor olacaksın. ayrıca Allah hayırlısını versin herkese. Benim doktorum mesela sonuna kadar normal doğumdan yana ama benim kızımın şartları sanırım buna izin vermicek şimdilik kendimizi şartlamayalık o anki duruma göre karar vericez diyor bana sürekli.

haklısın hayırlısı ne ise o olsun ama arada çok fark var devletle özelin benim kardeşim mesela annemin karnında tersti istinye devlet hastanesinde oldu halamda orda doğum bölümünde hemşireydi son ana kadar almadılar sezeryana beklediler ve doğum esnasında döndü özelde olsa affetmezler keserlerdi valla

benim doğum yapacağım hastanedede henüz normal doğuma şahit olan yok
drlar bu durumu kullanıyolar sanırım
kolaylarına geliyo

Arceya bu arada arada kaynadı gitti senin illere geçmiş olman yaww... Hadi kutlayalım.. Sen deyince ben de baktım ne kalmış diyeee.. ooo geçmişim illere çok molmuş benim de..
Neyse hadi hopp...
:raila::dp193: