bal kavanozu
Hamiş Melek
gittiğimde tavrımı belirticem doktora valla ben normal istiyorum
Aslında benim isteğimde aynı zamanda.. Çünkü doktora gidip ilk söylediğim şeydi.. Sezeryanda anlaşırsak sana gelirim dedim..
Sonra da herpes çıktı zaten bende.. Mecburi sezeryan oldu.. Öylesinden de böylesinden de korkuyorum zaten...
Sözün özü sezeryan olacak.. Önümüzdeki ay tarihi falan da belli olur sanırım..![]()
Aslında benim isteğimde aynı zamanda.. Çünkü doktora gidip ilk söylediğim şeydi.. Sezeryanda anlaşırsak sana gelirim dedim..
Sonra da herpes çıktı zaten bende.. Mecburi sezeryan oldu.. Öylesinden de böylesinden de korkuyorum zaten...
Sözün özü sezeryan olacak.. Önümüzdeki ay tarihi falan da belli olur sanırım..![]()
o konuda devlet hastanelrı cok gerekmedıkce sezeryana almıyolar ama ozeller en ufak bıseyde sezeryana alıyorgittiğimde tavrımı belirticem doktora valla ben normal istiyorum
yi beni yi beniii duyduguma göre baska sıtelerde takılıyormussnn beni oraalrda bi aldatırsan döferim seni bah bahhh tememmiYirim senin pasını len bennnn![]()
ya nebiliyim son anda mahsus bişey çıkarıyolar diyo hep normal diyolar ama son anda yok kordon dolandı yok kalp atışı yavaşladı diyolarmış tırstım bende pisi pisine sezeryan olmak istemiyorum. Bebişim gelmek istediği zaman gelsin
o konuda devlet hastanelrı cok gerekmedıkce sezeryana almıyolar ama ozeller en ufak bıseyde sezeryana alıyor
ama bunun onune gecemyız
allah korosun dogum anında ne olur bılınmez
doktorlarımıza guvenmezk zorundayız..
Yirim senin pasını len bennnn![]()