nekadar üzüldüğümü anlatamam kızlar ya......başta süt ii geliiyodu ama beslenmeme dıkkat etmıyorum sanırım ya...ne olcak halımız.zeynep kızın 5 kılo olmuş maşallah.ben dun sağlık ocağında tarttık 3350 çıktı 15 gunluk daha.bıde kılolu olcak dıye korkuyodum ben🙁perşembede asyanın kendı doktorunda kontrolu var bakalım mamayada başladım ben nasıl oldu kılosu.ne olcak ya boyle.ben yumurta et zorlaya zorlaya yıyım barı.olmıcak böyle çünkü🙁ama benımkınde meme yarasının etkısıde var.benım durum selinin durumu gıbı yanı ama o mama vermemış sanırım.ben verdım dayanamadım aç kalması daha kötü sonuçta
Kızcelerrrrrrrrr bizim bugün kırkımızzzzzzzzzzzzzz heyoooooooooo kızım abla olduuuuu
kızlar bı mememden 50 bazen 100 cc gelıyo.ama dığerınden sut anca 10cc gelıyo.bı memem küçük diğer,i büyük kaldı resmen.ben aptamil1 vrmeye başladım gunde 2 sefer.su vermem gereklımi.dün 2 çay kaşığı su verdim.valla kafayı yicem başta sütüm guzeldi yaralar artınca sütde kesildi.archii kızın çok güzel kılo almış ya.benımkı 15 gunluk doğduğu kıloya yeni geldi.perşembe kontrol var bakalım kaç kılo oldu.çok üzülüyorum mama verdiğim için çok ağladım işe yaramıyom anne olarak dıye.çok kötü durumdayım.dae senın kalkanda bırıken benım sağınca anca geliyo.maşallah sütüne
oyy maşallah kuzuya. benim kızın da 40 günlük halini görsem keşke.
canım sakin ol panik olmak sütünün iyice gitmesine neden olur. öncelikle sütüm yetecek diye düşün. memeni sürekli sağ. ben öyle dedim sütüm yetecek kızım doyacak dedim şükür doyacak kadar süt çıkıyor 🙂 başka da yok şimdilik.
mama verdiğin için de üzülme sonuçta aç kalsa daha mı iyi. bir şekilde doyuyor kızının karnı. komposto iç su iç bol sıvı tüket. kızların dediği gibi ılık duş al. ama öncelikle moralli ol herşey düzelecek.
archiii çoook saol canım inş. yeter.50 cc çıkıyo ıkısınden yanı sadece bırınden otekınden hiç gelmiyo sayılır🙂sütüm çoğalıpta göğüslerim düzelirse sütümde yeterse mamayı kesicem inş. ama mama verdiğimden beriki bi sabah bı gece veriyorum ama çok rahat uyuyo önceden sürekli meme ister pozisyonda uykuya dalmıyodu sürekli memedeydi doktorumuzda aptamil1 ver dedi. sonra memelerın duzelınce kesersın dedı. ben ıstemedım ama bu hafta uygulamak zorunda kaldım doktor haklıymış gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?