ayy her yazdığına ayrı bi güldüm.valla yan komşum duyduysa bu kız delirdi sonunda demiştir 🙂
eşim birşey ikram ettiğinde önce geri çeviriyorum istemiyorum sonrada niye almadım diye pişman olup elinden alıyorum adamın.artık bitse şu hamilelikte normale dönseler diye bekliyor kesin eşlerimiz
valla bende hergün alay konusu oluyorum. dün saat başı birşeyler istedim en son akşam 10 gibi eşim dedi ki daha da birşey isteme istersen.
eskiden ben ona yedirmezdim şimdi o beni uyarıyor
dün Sadmin sitede bi problem var birkaç güne düzelecek demişti ya acaba o sorun yüzünden mi giremiyorlar.2gün önceden bana öyle olmuştu birtürlü giremiyordum sayfa açılmıyordu
ayy her yazdığına ayrı bi güldüm.valla yan komşum duyduysa bu kız delirdi sonunda demiştir 🙂
eşim birşey ikram ettiğinde önce geri çeviriyorum istemiyorum sonrada niye almadım diye pişman olup elinden alıyorum adamın.artık bitse şu hamilelikte normale dönseler diye bekliyor kesin eşlerimiz
ay bende sabah sandvc yaptım kahvaltıda en son bızımkı kalkmak uzereyken
ıstersenbırazını verıyım dedım esıme
o da hıc gerı cevırmez uyuz
aldı sandvıcımın yarısını yedi.
sınır oldum hee
ınsan yok oglum yesın falan der
yok canım ne kusuru iyiyiz ne yapalım sabah sabah yok kebap yok çikolata yok bici bici kaynatıp duruyoruz hala derdimiz boğaz 🙂
valla bende hergün alay konusu oluyorum. dün saat başı birşeyler istedim en son akşam 10 gibi eşim dedi ki daha da birşey isteme istersen. eskiden ben ona yedirmezdim şimdi o beni uyarıyor
adamcağız benim üzerimden cümlelerde kurmaya korkuyor artık.dün akşam biraz fazla karıştırdım artık yemeyeyim diyor 🙂 hani artık dur demek istiyor bana ama direk dese kıyamet kopacak :laugh:
ay bende sabah sandvc yaptım kahvaltıda en son bızımkı kalkmak uzereyken ıstersenbırazını verıyım dedım esıme o da hıc gerı cevırmez uyuz aldı sandvıcımın yarısını yedi. sınır oldum hee ınsan yok oglum yesın falan der
sanırım bunu bugün herkese sorucan:laugh:
bende hala anlayamadım sallama mı .demleme yazmış dae ama böyle toz halindemi?yani çay gibi mi yoksa elma kurusu mu?