2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar herkese gunaydın, dun gece yazışırken net gıttı kımseye cevap yazamadım kusura bakmayın n'olur. naponuz bakımm

yok canım ne kusuru
iyiyiz ne yapalım sabah sabah yok kebap yok çikolata yok bici bici kaynatıp duruyoruz
hala derdimiz boğaz 🙂

ayy her yazdığına ayrı bi güldüm.valla yan komşum duyduysa bu kız delirdi sonunda demiştir 🙂

eşim birşey ikram ettiğinde önce geri çeviriyorum istemiyorum sonrada niye almadım diye pişman olup elinden alıyorum adamın.artık bitse şu hamilelikte normale dönseler diye bekliyor kesin eşlerimiz

valla bende hergün alay konusu oluyorum. dün saat başı birşeyler istedim en son akşam 10 gibi eşim dedi ki daha da birşey isteme istersen.
eskiden ben ona yedirmezdim şimdi o beni uyarıyor

ayy her yazdığına ayrı bi güldüm.valla yan komşum duyduysa bu kız delirdi sonunda demiştir 🙂

eşim birşey ikram ettiğinde önce geri çeviriyorum istemiyorum sonrada niye almadım diye pişman olup elinden alıyorum adamın.artık bitse şu hamilelikte normale dönseler diye bekliyor kesin eşlerimiz

cicilerinizcok guzel canımm...

ay bende sabah sandvc yaptım kahvaltıda en son bızımkı kalkmak uzereyken
ıstersenbırazını verıyım dedım esıme
o da hıc gerı cevırmez uyuz
aldı sandvıcımın yarısını yedi.
sınır oldum hee
ınsan yok oglum yesın falan der

yok canım ne kusuru
iyiyiz ne yapalım sabah sabah yok kebap yok çikolata yok bici bici kaynatıp duruyoruz
hala derdimiz boğaz 🙂

valla bende hergün alay konusu oluyorum. dün saat başı birşeyler istedim en son akşam 10 gibi eşim dedi ki daha da birşey isteme istersen.
eskiden ben ona yedirmezdim şimdi o beni uyarıyor

adamcağız benim üzerimden cümlelerde kurmaya korkuyor artık.dün akşam biraz fazla karıştırdım artık yemeyeyim diyor 🙂 hani artık dur demek istiyor bana ama direk dese kıyamet kopacak :laugh:

cicilerinizcok guzel canımm...

ay bende sabah sandvc yaptım kahvaltıda en son bızımkı kalkmak uzereyken
ıstersenbırazını verıyım dedım esıme
o da hıc gerı cevırmez uyuz
aldı sandvıcımın yarısını yedi.
sınır oldum hee
ınsan yok oglum yesın falan der

yok eskiden benimkide geri çevirmezdi ama artık elinde avucunda ne varsa bana veriyor :laugh: elimdekine göz dikmek ne haddine 😛

Geri