tamam ben sınavdan sonra kemer altına şöle bi bakındım hoş kayınvalıdeyle cok bakamadım ama hıc guzel cıcılı bıcılı bişler yoktu nene işleri vardı hep neyse bulusursak bırlıkte bakarız bide
1 saat önce karnını doyur daha sonra da 20 dk önce elma gibi tatlı birşeyler ye tabi akşamdan konuşn onunla onu merak ettiğinizi falan söleyin gerçekten işe yarıyor ben denedim
teşekkürler kızlar 🙂 bizde gidip gelip bakıyoruz fotografına .Biran önce doğsun diye bekliyoruz .
bende 4 te gidebildim ancak. bir de caminin karşısına yeni bir yer açılmış. uyku tulumu aldım . normalde pahalı bir yer ama bazı ürünleri indirimde. bir de gene maltepedeki civil e gittim, gitmez olaydım. yer gök hamile kadın dolu. hamile komasına girdim bir de :laugh:
Civil neredeydi maltepede intibanın arasından girince orada mı ? eğer orasıysa hemen yanında perdeci vardı keşke baksaydın. Maltepede ki o yeni yeri biliyorum geçenlerde bende bakmıştım ama birşey yoktu erkeklere göre hep kız modelleri kalmıştı 🙁 birde arka sokaklara var ama ben hiç gezmedim oraları belki bu cumartesi giderim gerçi eşim artık birşey alma taraftarı değil 🙂
tamam ben sınavdan sonra kemer altına şöle bi bakındım hoş kayınvalıdeyle cok bakamadım ama hıc guzel cıcılı bıcılı bişler yoktu nene işleri vardı hep neyse bulusursak bırlıkte bakarız bide
bakalımm yaaa sezon yeni girdiiii buluruzz birşeylerr bu arada dün olmayanlar için tekrar yazıyorum yeni doğan prima 98 li 18 küsür kızlar 24 liradan düşmüşş dün aldık bir tanee 2 numara aldımm
Civil neredeydi maltepede intibanın arasından girince orada mı ? eğer orasıysa hemen yanında perdeci vardı keşke baksaydın. Maltepede ki o yeni yeri biliyorum geçenlerde bende bakmıştım ama birşey yoktu erkeklere göre hep kız modelleri kalmıştı 🙁 birde arka sokaklara var ama ben hiç gezmedim oraları belki bu cumartesi giderim gerçi eşim artık birşey alma taraftarı değil 🙂
yok canım maltepe polis karakolu var ya onun karşısına geçince bir arka sokakta. grandhause un karşı sokağında hemen. git oraya da bence. çok güzel erkek çocuk kıyafetleri var.hemde uygun