2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mexeee
ben yerim onu yaa maaşallah ege yeee..
canım benim pek sevimli bişiye benziyo..
maaşallahhhhhhhhhh

anaa sende mi brütüs 😛iha:[/QUOTE]

Ben bu hafta sonu bide buna benzer bi gecelik aldım, Hemen hemen aynısı gibi... Başka da almam bişi herhalde..

bana da kimse cvp vermedi boşver arada kaynayabiliyor günaydınlar 🙂ben sana diyeyim günaydın canım..
ceroş kız dövme muhabbetimi var hala dün gecenin devamı olarak..ben de yaptırıcam işte aksam gene geldi aklıma dedim kocama da senin adını yazdırmıcam kızımın adını yazdırıcam çatla 🙂
acaip yorgunve uykuluyum yahuu..dün gece bişey demeden çıktım kusura bakmayın daha doğrusu cıkmadım da unuttum size yazmayı mutfağa gittim makarna yaptım arci bu arada dediğin gibi bize kocalardan hayır yok gerçi sonra kalktı geldi yardım etti ama ben yaptım makarnayı gene.sonra da uyudum ztn tam kalorilik mevzu yanii..çok yorgun hissediyorum kendimi sizler de mi öylesiniz kızlar yaa cabucak yoruluyorum artık

ben öyleyim 15 dk yürüsem bacaklarım ağrıdan kopuyor gibi.
bir de cumartesi 3 saat dışarıda kaldım ayaklarım fil ayağına döndü yaaa
:shootout::shootout:

mexe cumartesi günü baybemo ya gittim . oradaki medela süt pompası pahalı alacaksan alma. jokerin sitesinde daha ucuz haberin olsun. park yataklara da baktım ama karar veremedim bir türlü

anaa sende mi brütüs 😛iha:

Bende gittim banada pahalı söylediler bu sefer 145 dediler yuh dedim daha önce bir eczacı arkadaşımla konuştum o gerekyok zahide eğer lazım olursa hemen alırsın dedi yine karar değiştirdim 🙁 medela alacağım kesin alırsamda ne yapacam o belli değil biz park yatağımızı oradan aldık canım hafta sonu 🙂 saat 11-12 civarında oradaydık aklımada geldin ama sen 3 e kadar çalışacağım diynce aramadım ...

Son düzenleme:
bana da kimse cvp vermedi boşver arada kaynayabiliyor günaydınlar 🙂ben sana diyeyim günaydın canım..
ceroş kız dövme muhabbetimi var hala dün gecenin devamı olarak..ben de yaptırıcam işte aksam gene geldi aklıma dedim kocama da senin adını yazdırmıcam kızımın adını yazdırıcam çatla 🙂
acaip yorgunve uykuluyum yahuu..dün gece bişey demeden çıktım kusura bakmayın daha doğrusu cıkmadım da unuttum size yazmayı mutfağa gittim makarna yaptım arci bu arada dediğin gibi bize kocalardan hayır yok gerçi sonra kalktı geldi yardım etti ama ben yaptım makarnayı gene.sonra da uyudum ztn tam kalorilik mevzu yanii..çok yorgun hissediyorum kendimi sizler de mi öylesiniz kızlar yaa cabucak yoruluyorum artık

he laa aynı muhabbet devam 😛iha:
bende sağ omzumun arkasında çin harfleriyle ismim yazıyor..
sok kolumun üst kızmında bir ejderha var.
el bileğimin yan tarafına da kızımın ismini yazdıracam..
onların gözüne daha çok sokmak için hahahaah..
valla yazdıracam da doğumdan birkaç ay sonra artık bakalım

Geri