2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mexe maşallah oglusuna kızz ben hıc daha böle pozunu yakalayamadım sıpamın sınır oluyorum yaaaaaaaaaa🙁

ayyyy mex dudaklara bak ya çok tatlı
allah bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

mexelina oğluşuna maaşallah canım çok tatlı
esmer cim günaydın yiurum

Teşekkürler teyzelere bizimkide son zamanlarda göstermiyordu kendini ama babası akşamdan başladı motivasyona konuşmaya ve ultrasondan 20 dk önce bana elma yedirdi suratını göstersin diye 🙂 daha önce bu taktikle hep gösterdi ondan 🙂

Teşekkürler teyzelere bizimkide son zamanlarda göstermiyordu kendini ama babası akşamdan başladı motivasyona konuşmaya ve ultrasondan 20 dk önce bana elma yedirdi suratını göstersin diye 🙂 daha önce bu taktikle hep gösterdi ondan 🙂
ya dur bende bıdahakı gıdısıme elma yıyeyım barii gerçi elmada yıyemıyorm artık🙁 zorlarım napımm

Ben de aldım ozgecım dun emzırme koltuğunu güle güle kullan ama pufunu neden almadın canım merak ettim.Dövme işinede gelınce salla.herşeyı çok bilirler zaten.Bi beğenemzler kız.Ya gelın sankı hep onların ıstediğini yapcak gıbı bı ızlenım veriyolar ama damatlara dokunan yok.Çok saçma gelıyo bana ya.

aynen öle valla sallamadım bende.. çok biliyolar herşeyi..
herşeye karısıp dursunlar zaten baska bi *** bilmezler
herşeyi en cok en iyi onlar bilir..
ya pufunu odada cok yer kaplayacak diye almadım kusum
çok kapatacaktı odayı..

cuma günü havuzlu hana gittim bende
şekerimizi aldık, pike takımı, penye battaniye ve kızıma mevlüt elbisesi aldım
çok şirin yaaaa, ha birde pişama takımı aldım kendime
ama yinede 4 saatten fazla gezmişim fena yorulmuştum valla

günaydın dedik len biride cevap versin

özgem koltuğun hayırlı olsun tatlım
güzel günlerde mutlu mutlu emzir yağmurunu inşallah
bana da kimse cvp vermedi boşver arada kaynayabiliyor günaydınlar 🙂ben sana diyeyim günaydın canım..
ceroş kız dövme muhabbetimi var hala dün gecenin devamı olarak..ben de yaptırıcam işte aksam gene geldi aklıma dedim kocama da senin adını yazdırmıcam kızımın adını yazdırıcam çatla 🙂
acaip yorgunve uykuluyum yahuu..dün gece bişey demeden çıktım kusura bakmayın daha doğrusu cıkmadım da unuttum size yazmayı mutfağa gittim makarna yaptım arci bu arada dediğin gibi bize kocalardan hayır yok gerçi sonra kalktı geldi yardım etti ama ben yaptım makarnayı gene.sonra da uyudum ztn tam kalorilik mevzu yanii..çok yorgun hissediyorum kendimi sizler de mi öylesiniz kızlar yaa cabucak yoruluyorum artık

osgem koltugun hayırlı olsun yıvrumm..
kocam alayım mı sana dedı bende gerek yok dedım
bebek odaısna yatagı dolabı zor sıgcak heralde bıde onu kalabalık etmeyeyım dedım
once esyaları bı gelsınde ole bakıcaz artıkın duruma

mexe kısss maasllahh bebekınneee

Geri