ya bu tuvalet işi beni mahvediyo ama dün sahilde dolaşıyoruz susadım su içmeye korkuyorum tuvaletim gelecek diye ona rağmen yine de 2-3 defa tuvalete girdim
vatoz ben o sabah çay dışında hiç sıvı almadım
sınavdada susadığımda ağzımı çarkılayıp susuzluğumu giderecek kadar yudum yudum aldım
bide kalın bi peçete koydum
yoksa benim halimde dumandı
vatoz ben o sabah çay dışında hiç sıvı almadım sınavdada susadığımda ağzımı çarkılayıp susuzluğumu giderecek kadar yudum yudum aldım bide kalın bi peçete koydum yoksa benim halimde dumandı
vatoz ben o sabah çay dışında hiç sıvı almadım sınavdada susadığımda ağzımı çarkılayıp susuzluğumu giderecek kadar yudum yudum aldım bide kalın bi peçete koydum yoksa benim halimde dumandı
ya bende sanırm sadece cay içmiştim oda yetrli ztn sınavdn cıktım malum tıp fakultesı anfılerde wc ye hastaneye kdr yurudum wc aradım tam wc buldm ındırdım kactı cok ılgınc utandım hayatmda ılkdefa böle bişi yasadım allhtn pantolnuma kacmadı😛iha:😛iha:napım cnm yaa sonra pecete falan koydm don aldm degstrdm ehuhehehehe sıze anltym sadece kocama da anlttm ama ucndn kıysndn o ınanmadıı saka yapyrm sandı haalda ole sanyr😀😛iha:😛iha: