2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi oldu canım anlattığın.yanımızda çamaşır fılan taşımak lazım demekkı bundan sonra ne olur ne olmaz demi.alıp gıymekde yıkamadan sakıncalı sen mecbur kalmışın tabi.ay ii oldu valla.işe filanda gelıyoz ya işyerınde olursa valla rezillik:shootout:
valla ben hamilelğimin başından beri taşıyorum
😛iha:😛iha:
geçen gece de rüyamda wc deyim. Yapıcam yapamıyorum allah allah diyorum niye olmadı.
sonra gözümü bir açtım yataktayım ama altıma ettim edicem.
koşa koşa gittim wc ye.az daha bende çişliler galaksisine terfi edecektim

kocalarımız aynı galaksiden nede olsa
sende bizim galaksiye gel ne olacak sanki aaaa

ne bileyim nereme sürdüm 🙂 ama ciğer ellemedim hamileyken et kestim
o da sayılır mı :laugh::laugh:

çişliler çişliler. ya bende de bir gariplik var o kadar su içiyorum ama çiş miktarım daha az.
benim kız benden önce içip karnıma çiş yapıyor herhalde??

Ya bu kadar benzeyebiliriz ancak.Bendede durumlar aynı. litre su içiyorum.ama çiş olayı azaldı bende.doktora sordum.dedıkı ödem yapıyo demekkı vucudun su topluyo dedi.Ondan şişiyomuşum ben.Bide ozaman eskı formuna çabuk donebılırsın dedi.benım doktorun yalancısıyım

valla ben oğluma hamileyken hep doğursamda şöyle ağzı üstü bir uyku çeksem diye dua ederdim
doğum oldu eve geldim kaynana bir kaç gün bizde kal dedi sağolsun bana yatak filan hazırlamış neyse gece oldu ağzı üstü öyle bir uyumuşum ki sabah bi kalktım kaynananın yatağı su içinde evet altıma kaçırmışım pardon yatağa işemişim desem daha doğru
benimki bunu 9 sene olacak laf yerini bulunca hep söyler
ha dalga geçmeyin gebertiirim vallaaa
AMAN BEN HEP kaçırıyorum altıma tabi yatağa değil 🙂kocam da dalga geçiyor kızımdan önce sana bez alıcam bu gidişle diye.ben cok eğleniyorum valla dikkat etmek lazım sadece.cok sık wcye gidersek sorun yok.ama ben biraz tutayım diyorsam kesin kaçırıyorum gecen arci yüzünden kaçırdım gülerken allahtan evdeydim en son o oldu.umarım da son olur😛iha:

valla ben hamilelğimin başından beri taşıyorum

kocalarımız aynı galaksiden nede olsa
sende bizim galaksiye gel ne olacak sanki aaaa

bekleyin yakın zamanda altıma edip sizin galaksiye geleceğim
az kaldı hissediyorum :laugh:

Ya bu kadar benzeyebiliriz ancak.Bendede durumlar aynı. litre su içiyorum.ama çiş olayı azaldı bende.doktora sordum.dedıkı ödem yapıyo demekkı vucudun su topluyo dedi.Ondan şişiyomuşum ben.Bide ozaman eskı formuna çabuk donebılırsın dedi.benım doktorun yalancısıyım

allah allah öyle miymiş. iyi o zaman bu habere içilir:ang:
bende kendimden şüphelenmeye başlamıştım bu sular nereye gidiyor diye

tecrube dıyosun yani🙂

buarada cıvıl .comda ındırımmı ne varmıs mail gelmş bana ama bakmadım daha

bana civil deme. cumartesi mağazasına gittim hamileler eziyordu beni az daha.
m2 başına 50 hamile gelmişti. zor kaçtım oradan. ama ürünleri çok ucuz 2 TL ye body aldım.

valla ben oğluma hamileyken hep doğursamda şöyle ağzı üstü bir uyku çeksem diye dua ederdim
doğum oldu eve geldim kaynana bir kaç gün bizde kal dedi sağolsun bana yatak filan hazırlamış neyse gece oldu ağzı üstü öyle bir uyumuşum ki sabah bi kalktım kaynananın yatağı su içinde evet altıma kaçırmışım pardon yatağa işemişim desem daha doğru
benimki bunu 9 sene olacak laf yerini bulunca hep söyler
ha dalga geçmeyin gebertiirim vallaaa

:abo:

ay senın neyın normalki yeewwrummm cözemedım senıyafss😛iha:😛iha:

AMAN BEN HEP kaçırıyorum altıma tabi yatağa değil 🙂kocam da dalga geçiyor kızımdan önce sana bez alıcam bu gidişle diye.ben cok eğleniyorum valla dikkat etmek lazım sadece.cok sık wcye gidersek sorun yok.ama ben biraz tutayım diyorsam kesin kaçırıyorum gecen arci yüzünden kaçırdım gülerken allahtan evdeydim en son o oldu.umarım da son olur😛iha:

aynen, tek suçlu archii :n028::n028:

:laugh:

ben hem su topluyorum ödem var vücudumda hem de altıma yapıyorum o nasıl olacak kuzum :laugh::laugh:evt ödem toplaması bir tek kg vermek acısından avantaj çünkü birkaç kg yu hemen vereceksin dedi doktorum su topluyorsun dedi.şişen arkadaslara duyurulur :laugh::laugh:

tecrube dıyosun yani🙂

eee otobüsten inip eve gidene kadar paçalarından su akarsa
sende tecrübe sahibi olursun

buarada cıvıl .comda ındırımmı ne varmıs mail gelmş bana ama bakmadım daha
civil bizim hanın alt katında ben biçok eksiğimi ordan aldım
bana ayrıca özel indirim yapıyolar çünkü

bu aralar performansım düşük şekerim altına etmezsin benim yüzümden merak etme :laugh::laugh:
kocam da beni güldürünce uyarıyorum sus altıma edicem diye ama pek etkili olmuyor.kaçırayım diye iyice güldürüyor

:laugh:

ben hem su topluyorum ödem var vücudumda hem de altıma yapıyorum o nasıl olacak kuzum :laugh::laugh:evt ödem toplaması bir tek kg vermek acısından avantaj çünkü birkaç kg yu hemen vereceksin dedi doktorum su topluyorsun dedi.şişen arkadaslara duyurulur :laugh::laugh:

Evet ama benımkı çok ılgınç canım okadar su içiyom eskısı gıbı tuvalete çıkmıyom.Gıttığimdede az gelıyo ama acayıp susayıp tekrar su içiyom.Ondan tuhaf geldi bana sordum.Ben çabuk kılo alıyom ve aldımda baya.Bılmıyom artık doğumdan sonra gıdermı kalırmı.şiştim iice valla.Tartılara çıkmaya utanıyom.Önceden zayıftım.Ondan şimdi benı gorenler bayram yapıyo gibi kiloma takılıp laf sokuyolar sinirim bozuluyo.Önceden kadın gibi görünmüyomuşum.Ama şimdi kadın gıbı olmuşum falan filan.Dedim kılo alınca kadınamı benzedım:n028:

Geri