2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu aralar performansım düşük şekerim altına etmezsin benim yüzümden merak etme :laugh::laugh:
kocam da beni güldürünce uyarıyorum sus altıma edicem diye ama pek etkili olmuyor.kaçırayım diye iyice güldürüyor
ay sorma benimkisi ztn cok komik bir adam espriler havada uçuşuyor evde resmen ben de aynı seyi diyorum bakıyorum devam ediyor üstüne yaparım bak diye tehdit ediyorum 😛iha:😛iha:

:abo:

aynen, tek suçlu archii :n028::n028:

kızım doğsun ne kadar çişli bir kaynanası olduğunu anlatacağım ona :laugh:
:laugh:

ben hem su topluyorum ödem var vücudumda hem de altıma yapıyorum o nasıl olacak kuzum :laugh::laugh:evt ödem toplaması bir tek kg vermek acısından avantaj çünkü birkaç kg yu hemen vereceksin dedi doktorum su topluyorsun dedi.şişen arkadaslara duyurulur :laugh::laugh:

sen kendini aşmışsın 🙂

:laugh:
Evet ama benımkı çok ılgınç canım okadar su içiyom eskısı gıbı tuvalete çıkmıyom.Gıttığimdede az gelıyo ama acayıp susayıp tekrar su içiyom.Ondan tuhaf geldi bana sordum.Ben çabuk kılo alıyom ve aldımda baya.Bılmıyom artık doğumdan sonra gıdermı kalırmı.şiştim iice valla.Tartılara çıkmaya utanıyom.Önceden zayıftım.Ondan şimdi benı gorenler bayram yapıyo gibi kiloma takılıp laf sokuyolar sinirim bozuluyo.Önceden kadın gibi görünmüyomuşum.Ama şimdi kadın gıbı olmuşum falan filan.Dedim kılo alınca kadınamı benzedım:n028:

ay bana kg deme canım kaynanam geliyor aklıma sinirlerim zıplıyor şaka yaptı aklınca bana top gibi oldun iyice deyip :laugh: ben de onu :n028: az kaldı yanii

valla çişti , boğazdı, kocalar derken akşamı ettik
ben masamı toparlayayımda çıkayım kendinize iyi bakın
sakın altınıza kaçırmayın bayyy hepinizi öptümmmmm

bekleyin yakın zamanda altıma edip sizin galaksiye geleceğim
az kaldı hissediyorum :laugh:

allah allah öyle miymiş. iyi o zaman bu habere içilir:ang:
bende kendimden şüphelenmeye başlamıştım bu sular nereye gidiyor diye

bana civil deme. cumartesi mağazasına gittim hamileler eziyordu beni az daha.
m2 başına 50 hamile gelmişti. zor kaçtım oradan. ama ürünleri çok ucuz 2 TL ye body aldım.

hehe ama ucuz badiyide kapmışşn haaa

Kızımı görcem teyzoşlar bugun.dua edınde herşey normal olsun.3hafta kalana kadar çalışmayı istıyorum.İnş. ikimizinde sağlığı iidir.Heycan yaptım şimdiden...

:çapkın:

kendimi ev işine verdim.. annem de geldi onunla oturduk..
amma konusmussunuz beee
hiç geçmişi okumayacam..
bir ekşın var mı ekşın🙂 :çapkın:

Geri