2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aman bırak o şaka sanmaya devam etsin
bunların eline böyle kozlar vermemek lazım
valla her fırsatta dalga geçerler ona göre

dogruu soyluyorsun hele koca bıde benm koca olncaaaa 🙁

İyi oldu canım anlattığın.Yanımızda çamaşır fılan taşımak lazım demekkı bundan sonra ne olur ne olmaz demi.Alıp gıymekde yıkamadan sakıncalı sen mecbur kalmışın tabi.Ay ii oldu valla.işe filanda gelıyoz ya işyerınde olursa valla rezillik

puhahha nerelere surdun kıs sülee😀

😛iha:😛iha:😛iha: bende çok merak ettim archiiii
nerelere sürdün kızzz ellerini

ne bileyim nereme sürdüm 🙂 ama ciğer ellemedim hamileyken et kestim
o da sayılır mı :laugh::laugh:

ben sınavdan cıksta altıma kacırdım😛iha:😛iha:

çişliler çişliler. ya bende de bir gariplik var o kadar su içiyorum ama çiş miktarım daha az.
benim kız benden önce içip karnıma çiş yapıyor herhalde??

dogruu soyluyorsun hele koca bıde benm koca olncaaaa 🙁

valla ben oğluma hamileyken hep doğursamda şöyle ağzı üstü bir uyku çeksem diye dua ederdim
doğum oldu eve geldim kaynana bir kaç gün bizde kal dedi sağolsun bana yatak filan hazırlamış neyse gece oldu ağzı üstü öyle bir uyumuşum ki sabah bi kalktım kaynananın yatağı su içinde evet altıma kaçırmışım pardon yatağa işemişim desem daha doğru
benimki bunu 9 sene olacak laf yerini bulunca hep söyler
ha dalga geçmeyin gebertiirim vallaaa

kız yenı aldıgımada pecete dosedım mecburenn yoksa huyluyum gıyemem kasıntı tutyor hemen🙁 ama evet yanmzda bulundurmak lazımmış bak ben akıllanmdm hala tasımyrm aksm cantama koyayım bari 2 tane🙂 1 de deıl 2 tane😀

😛iha:😛iha:
geçen gece de rüyamda wc deyim. yapıcam yapamıyorum allah allah diyorum niye olmadı.
sonra gözümü bir açtım yataktayım ama altıma ettim edicem.
koşa koşa gittim wc ye.az daha bende çişliler galaksisine terfi edecektim

ay senın neyın normalki yeewwrummm cözemedım senıyafss😛iha:😛iha:

valla ben yrmda olsa altına kacrn bırı olark dalga gecmıyrm önceden olsa gulerdım ama sımdı dııl🙂