ya bende sanırm sadece cay içmiştim oda yetrli ztn sınavdn cıktım malum tıp fakultesı anfılerde wc ye hastaneye kdr yurudum wc aradım tam wc buldm ındırdım kactı cok ılgınc utandım hayatmda ılkdefa böle bişi yasadım allhtn pantolnuma kacmadı😛iha:😛iha:napım cnm yaa sonra pecete falan koydm don aldm degstrdm ehuhehehehe sıze anltym sadece kocama da anlttm ama ucndn kıysndn o ınanmadıı saka yapyrm sandı haalda ole sanyr:d😛iha:😛iha:
İyi oldu canım anlattığın.Yanımızda çamaşır fılan taşımak lazım demekkı bundan sonra ne olur ne olmaz demi.Alıp gıymekde yıkamadan sakıncalı sen mecbur kalmışın tabi.Ay ii oldu valla.işe filanda gelıyoz ya işyerınde olursa valla rezillik
vatoz ben o sabah çay dışında hiç sıvı almadım
sınavdada susadığımda ağzımı çarkılayıp susuzluğumu giderecek kadar yudum yudum aldım
bide kalın bi peçete koydum
yoksa benim halimde dumandı
çişliler çişliler. ya bende de bir gariplik var o kadar su içiyorum ama çiş miktarım daha az.
benim kız benden önce içip karnıma çiş yapıyor herhalde??
valla ben oğluma hamileyken hep doğursamda şöyle ağzı üstü bir uyku çeksem diye dua ederdim doğum oldu eve geldim kaynana bir kaç gün bizde kal dedi sağolsun bana yatak filan hazırlamış neyse gece oldu ağzı üstü öyle bir uyumuşum ki sabah bi kalktım kaynananın yatağı su içinde evet altıma kaçırmışım pardon yatağa işemişim desem daha doğru benimki bunu 9 sene olacak laf yerini bulunca hep söyler ha dalga geçmeyin gebertiirim vallaaa
İyi oldu canım anlattığın.Yanımızda çamaşır fılan taşımak lazım demekkı bundan sonra ne olur ne olmaz demi.Alıp gıymekde yıkamadan sakıncalı sen mecbur kalmışın tabi.Ay ii oldu valla.işe filanda gelıyoz ya işyerınde olursa valla rezillik
kız yenı aldıgımada pecete dosedım mecburenn yoksa huyluyum gıyemem kasıntı tutyor hemen🙁 ama evet yanmzda bulundurmak lazımmış bak ben akıllanmdm hala tasımyrm aksm cantama koyayım bari 2 tane🙂 1 de deıl 2 tane😀
valla ben oğluma hamileyken hep doğursamda şöyle ağzı üstü bir uyku çeksem diye dua ederdim doğum oldu eve geldim kaynana bir kaç gün bizde kal dedi sağolsun bana yatak filan hazırlamış neyse gece oldu ağzı üstü öyle bir uyumuşum ki sabah bi kalktım kaynananın yatağı su içinde evet altıma kaçırmışım pardon yatağa işemişim desem daha doğru benimki bunu 9 sene olacak laf yerini bulunca hep söyler ha dalga geçmeyin gebertiirim vallaaa
😛iha:😛iha: geçen gece de rüyamda wc deyim. yapıcam yapamıyorum allah allah diyorum niye olmadı.
sonra gözümü bir açtım yataktayım ama altıma ettim edicem.
koşa koşa gittim wc ye.az daha bende çişliler galaksisine terfi edecektim
ne bileyim nereme sürdüm 🙂 ama ciğer ellemedim hamileyken et kestim o da sayılır mı :laugh::laugh:
çişliler çişliler. ya bende de bir gariplik var o kadar su içiyorum ama çiş miktarım daha az. benim kız benden önce içip karnıma çiş yapıyor herhalde??