A archimim Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.261 vatoz' Alıntı: hehe ama ucuz badiyide kapmışşn haaa Genişletmek için tıkla ... ee herhalde canımı dişime takmış girmişim dükkana ,body almadan çıkar mıyım
vatoz' Alıntı: hehe ama ucuz badiyide kapmışşn haaa Genişletmek için tıkla ... ee herhalde canımı dişime takmış girmişim dükkana ,body almadan çıkar mıyım
etimelo Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.262 asneba' Alıntı: Kızımı görcem teyzoşlar bugun.dua edınde herşey normal olsun.3hafta kalana kadar çalışmayı istıyorum.İnş. ikimizinde sağlığı iidir.Heycan yaptım şimdiden... Genişletmek için tıkla ... Ne güzel, herşey iidir canım, kızın sana güzel poz verir inşallah arceya' Alıntı: :çapkın: kendimi ev işine verdim.. annem de geldi onunla oturduk.. amma konusmussunuz beee hiç geçmişi okumayacam.. bir ekşın var mı ekşın🙂 :çapkın: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin arceya, ekşın falan yok, sakin bir gündü, ama sen artık evde kalma
asneba' Alıntı: Kızımı görcem teyzoşlar bugun.dua edınde herşey normal olsun.3hafta kalana kadar çalışmayı istıyorum.İnş. ikimizinde sağlığı iidir.Heycan yaptım şimdiden... Genişletmek için tıkla ... Ne güzel, herşey iidir canım, kızın sana güzel poz verir inşallah arceya' Alıntı: :çapkın: kendimi ev işine verdim.. annem de geldi onunla oturduk.. amma konusmussunuz beee hiç geçmişi okumayacam.. bir ekşın var mı ekşın🙂 :çapkın: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin arceya, ekşın falan yok, sakin bir gündü, ama sen artık evde kalma
arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.264 etimelo' Alıntı: Ne güzel, herşey iidir canım, kızın sana güzel poz verir inşallah hoşgeldin arceya, ekşın falan yok, sakin bir gündü, ama sen artık evde kalma Genişletmek için tıkla ... valla ya evde oluhca hiç internete giresim gelmiyo.. neyse bir izne cıkalım da hayırlısıyla.. bu arada bugün itibariyle 35. haftada izne cıkmaya karar vermiş bulunmaktayım.. hamileliğin de biraz tadını cıkarmak niyetindeyim..
etimelo' Alıntı: Ne güzel, herşey iidir canım, kızın sana güzel poz verir inşallah hoşgeldin arceya, ekşın falan yok, sakin bir gündü, ama sen artık evde kalma Genişletmek için tıkla ... valla ya evde oluhca hiç internete giresim gelmiyo.. neyse bir izne cıkalım da hayırlısıyla.. bu arada bugün itibariyle 35. haftada izne cıkmaya karar vermiş bulunmaktayım.. hamileliğin de biraz tadını cıkarmak niyetindeyim..
vatoz Aktif Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.266 asneba' Alıntı: Kızımı görcem teyzoşlar bugun.dua edınde herşey normal olsun.3hafta kalana kadar çalışmayı istıyorum.İnş. ikimizinde sağlığı iidir.Heycan yaptım şimdiden... Genişletmek için tıkla ... hayırlı haberlerle gel canım inşallah
asneba' Alıntı: Kızımı görcem teyzoşlar bugun.dua edınde herşey normal olsun.3hafta kalana kadar çalışmayı istıyorum.İnş. ikimizinde sağlığı iidir.Heycan yaptım şimdiden... Genişletmek için tıkla ... hayırlı haberlerle gel canım inşallah
vatoz Aktif Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.267 arceya' Alıntı: :çapkın: kendimi ev işine verdim.. annem de geldi onunla oturduk.. amma konusmussunuz beee hiç geçmişi okumayacam.. bir ekşın var mı ekşın🙂 :çapkın: Genişletmek için tıkla ... ekşın yok cnm boşuna okuma çiş muhabbeti falan😀 ihmal ettn bizi bugn amaolmadı böle
arceya' Alıntı: :çapkın: kendimi ev işine verdim.. annem de geldi onunla oturduk.. amma konusmussunuz beee hiç geçmişi okumayacam.. bir ekşın var mı ekşın🙂 :çapkın: Genişletmek için tıkla ... ekşın yok cnm boşuna okuma çiş muhabbeti falan😀 ihmal ettn bizi bugn amaolmadı böle
A archimim Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.268 bal kavanozu' Alıntı: ya şu civilin mağzası nerde yaa banada söyleyin Genişletmek için tıkla ... benim gittiğim maltepede canım.
bal kavanozu' Alıntı: ya şu civilin mağzası nerde yaa banada söyleyin Genişletmek için tıkla ... benim gittiğim maltepede canım.
vatoz Aktif Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.269 archimim' Alıntı: ee herhalde canımı dişime takmış girmişim dükkana ,body almadan çıkar mıyım Genişletmek için tıkla ... reklamlarda varya hanı unlu snatcı tısortu kapmak ıcın falan dıye bişi hanı cekıyor tısortu kadın fırlıyor arkayaaaa hehe snde bıkac kısyı öle attrıverseydınn üzümün annesi
archimim' Alıntı: ee herhalde canımı dişime takmış girmişim dükkana ,body almadan çıkar mıyım Genişletmek için tıkla ... reklamlarda varya hanı unlu snatcı tısortu kapmak ıcın falan dıye bişi hanı cekıyor tısortu kadın fırlıyor arkayaaaa hehe snde bıkac kısyı öle attrıverseydınn üzümün annesi
asneba Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.270 etimelo' Alıntı: Ne güzel, herşey iidir canım, kızın sana güzel poz verir inşallah hoşgeldin arceya, ekşın falan yok, sakin bir gündü, ama sen artık evde kalma Genişletmek için tıkla ... saol canım ya.Şöyle güzel bi poz versede odasına koysak ultrason resmini.benımkı pek poz vermıyo ama bakıcaz artık:laugh: Kısmetimize ne çıkarsa
etimelo' Alıntı: Ne güzel, herşey iidir canım, kızın sana güzel poz verir inşallah hoşgeldin arceya, ekşın falan yok, sakin bir gündü, ama sen artık evde kalma Genişletmek için tıkla ... saol canım ya.Şöyle güzel bi poz versede odasına koysak ultrason resmini.benımkı pek poz vermıyo ama bakıcaz artık:laugh: Kısmetimize ne çıkarsa