2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün gece yazdımda kimse yoktu dün ameliyatımızı olduk kızlar iyi geçti çok şükür tam ameliliyathanenin karşısı dogumhaneydi çok korktum dogurcam diye ama atlattık

offfff koca bi msj yazdım int.gitti geldi silindi normal olarakkk offfffff
neyse elhım kuzum sıklık vallahi uzun zamandır var benm ama akşam ları yapmıyor sabah ve öğlen yapıyo sanki içeride zıplıyo gibi garip bişey rahatsızlık veriyo ama ben hep şeye bağladım gün içerisinde çalıştığım için yoruluyorum ya oturmamı sevmiyor devamlı yada ayakta olunca yapıyo annamadım ama akşamları yukarda öle garip bşeyyyyy dr a sordum 2ay önce gittiğimizde normal çıkacakmış gibi gelecek yakında falan demişti rahatlamıştımmmm
elhımmmm ben sana kızıyorum sen neden tek dra bağlı kalıyosun ki kuzum
bak aklından da çıkaramıyosun normal olarak özel şart değil git bi devlet hast.ne

korkma benim en az 3 haftadır aşağı vuruyo..
son kotrolde de bişi çıkmamıştı

inşallah normaldir benimkisi de
en iyisi düşünmemek
dün gece yazdımda kimse yoktu dün ameliyatımızı olduk kızlar iyi geçti çok şükür tam ameliliyathanenin karşısı dogumhaneydi çok korktum dogurcam diye ama atlattık

oğlun bademcikten ameliyet olmuştu sanırım
geçmiş olsun canım, şükür atlattınız

ay benimkisi de her yöne çalışıyor maşallah aşağı aşağı da vuruyor yukarı da yanlara da..ama bazen ben de yürürken sanki düşecek gibi hissediyorum bir tuhaf oluyor karnımın icinde garip bir hareketler falan yapıyor

ne sıklıkla yıurum

ay benm o sürekli

benim 10 gündür baya bi arttı
zaman yaklaşıyo iyice
yarın sorayım doktora randevum var raporumuda alim

eksik yok tatlım bundan sorası muhasebeciye kalmış

geçmiş olsun ne ameliyatı hayırdır

oğlun ameliyat olacaktı dimi?geçmiş olsun canım nasıl simdi
bekledigimden iyi evdeyi zaten bi iki gün diyeti var karnı aç oldugu için herşeyden yemek istiyo ama yasak sadece süt dondurma yogurt falan bugünüde atlatırsak yarın daha iyi ameliyathaneden çıkarken çok kötü oldum aglıyodu narkozun etkisiyle sonra yavaş yavaş geldi kendine doktorumuz iyiydi şansımıza

büyük ihtimalle kafasıyla yapıyolarrr ya geriliyolar kafayıda gerince bize öle fazla geliyoo bilmiyorum yaaa