yok ya kızmıyrumdaMerhaba eko... hemen kızıyorsun yaww
kimse tınlamıyo üzülüyorum
yok ya kızmıyrumdaMerhaba eko... hemen kızıyorsun yaww
kimse tınlamıyo üzülüyorum
dün gece yazdımda kimse yoktu dün ameliyatımızı olduk kızlar iyi geçti çok şükür tam ameliliyathanenin karşısı dogumhaneydi çok korktum dogurcam diye ama atlattık
korkma benim en az 3 haftadır aşağı vuruyo..
son kotrolde de bişi çıkmamıştı
dün gece yazdımda kimse yoktu dün ameliyatımızı olduk kızlar iyi geçti çok şükür tam ameliliyathanenin karşısı dogumhaneydi çok korktum dogurcam diye ama atlattık
benim de uzun zamandır var
ne sıklıkla yıurum
ay benm o sürekli
Kızlar bu arada dün benraporu aldım.. Bugün de şirkete verdim.. Tamam bu kadar dediler.. Umarım bişeyleri eksik yapmıyorumdur.. Raporun fotokopisini verdim aslı bende, doğumdan sonra lazım olacak galiba... Öyle işte..
bekledigimden iyi evdeyi zaten bi iki gün diyeti var karnı aç oldugu için herşeyden yemek istiyo ama yasak sadece süt dondurma yogurt falan bugünüde atlatırsak yarın daha iyi ameliyathaneden çıkarken çok kötü oldum aglıyodu narkozun etkisiyle sonra yavaş yavaş geldi kendine doktorumuz iyiydi şansımızaoğlun ameliyat olacaktı dimi?geçmiş olsun canım nasıl simdi
[sıze=3]hımm benim normalde hiç aşağıya vurmazdı[/sıze]
[sıze=3]ya karın boşluğuma yada göğüs altıma[/sıze]
[sıze=3]şimdi de devam ediyor karın boşluğu ve göğüs altı tekmeleri ama bu aşağısı yeni eklendi [/sıze]
[sıze=3]ayakları aşağıda desem genelde yukarıya sert vuruyor, ayakları yukarıda diye tahmin ediyorum [/sıze]
[sıze=3]başı mı aşağıya dayandı acaba [/sıze]