2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
offfff koca bi msj yazdım int.gitti geldi silindi normal olarakkk offfffff
neyse elhım kuzum sıklık vallahi uzun zamandır var benm ama akşam ları yapmıyor sabah ve öğlen yapıyo sanki içeride zıplıyo gibi garip bişey rahatsızlık veriyo ama ben hep şeye bağladım gün içerisinde çalıştığım için yoruluyorum ya oturmamı sevmiyor devamlı yada ayakta olunca yapıyo annamadım ama akşamları yukarda öle garip bşeyyyyy dr a sordum 2ay önce gittiğimizde normal çıkacakmış gibi gelecek yakında falan demişti rahatlamıştımmmm
elhımmmm ben sana kızıyorum sen neden tek dra bağlı kalıyosun ki kuzum
bak aklından da çıkaramıyosun normal olarak özel şart değil git bi devlet hast.ne
tek dr mu
nan delü bu 5. dr
hemde bişioldummu mutlaka 2.yi arayıp soruyom
şimdik anamın drunu arıcaz ilacı sormak için

sagolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için bademcik ve genizetinden oldu iyikide olmuş dedi doktor çürüyomuş bademcikleri onun için ikide birde hastalanıyomuş bu agrı olayı bendede varya yarın kontrolüm var bi sorucam bende magnezyum verdi ama pek bi etkisi olmadı bende hele yürüyünce çok fena acıyo

bekledigimden iyi evdeyi zaten bi iki gün diyeti var karnı aç oldugu için herşeyden yemek istiyo ama yasak sadece süt dondurma yogurt falan bugünüde atlatırsak yarın daha iyi ameliyathaneden çıkarken çok kötü oldum aglıyodu narkozun etkisiyle sonra yavaş yavaş geldi kendine doktorumuz iyiydi şansımıza
Çok geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin canım.İyleşsin biran önce

Canım çok geçmiş olsunnnn Allah şifa versin oğluşuna
bekledigimden iyi evdeyi zaten bi iki gün diyeti var karnı aç oldugu için herşeyden yemek istiyo ama yasak sadece süt dondurma yogurt falan bugünüde atlatırsak yarın daha iyi ameliyathaneden çıkarken çok kötü oldum aglıyodu narkozun etkisiyle sonra yavaş yavaş geldi kendine doktorumuz iyiydi şansımıza

Geri