2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CNM PLASTIKTI AMA GENELDE CAMIDA VARMIYDIKI BENM ARKADAS BİBERONDAN YAPTI ICINEDE HARİBO KOYDU COK GUSEL OLMŞTU KENDI SUSLEDI BİDE:d

CNM PLASTIKTI AMA GENELDE CAMIDA VARMIYDIKI BENM ARKADAS BİBERONDAN YAPTI ICINEDE HARİBO KOYDU COK GUSEL OLMŞTU KENDI SUSLEDI BİDE:d

yok be canım eşimle dalga geçtim ben.Plastik olcak tabi.yanındakı dıyokı plastık güzel değil.Bence çok güzel.Kız bendemi şeker yerıne şu haribolardan koysam acaba

ay canım kıyamam benim de 7 yaşımdayken aldılar hatırlıyorum dondurma yemiştim ay nasıl mızmızlanmıştım anneme ay ben cok nazlıydım hee küçükken kızım da bana çekecek korkarım

yok be canım eşimle dalga geçtim ben.plastik olcak tabi.yanındakı dıyokı plastık güzel değil.bence çok güzel.kız bendemi şeker yerıne şu haribolardan koysam acaba
valla badem yerıne harıba lar cok guzel olur ındırımede gırıyor koca paketler sıksık bende harıbo koycam erımeyecegını bilsek bonıbon bile dusunduk ama sanırım o erır

valla badem yerıne harıba lar cok guzel olur ındırımede gırıyor koca paketler sıksık bende harıbo koycam erımeyecegını bilsek bonıbon bile dusunduk ama sanırım o erır

bide badem şekeri şeklınde çikolatalar var canım hani renk renk.Altın satısı mavi pembe renk renk.Diyomki onlardanmı koysak.Eşim diyo içindeki çikolatalar renk renk olsun.Ama haribolarda şu jelibon olanlar demi.Değişik olabilir gerçekten.ay ne güzel şeyler ya demi.Allah sağlıkla yaşatsın hepimize bu duyguları inş.