Ya işte bebek elbisesi gibi bişey almamış mıydı o... İçine şeker konulan, böyle çanta şeklinde.. Yanlış mı hatırlıyorum diyeceğim ama yok ya ben de görünce bunlar bizim özgeninkilerden demiştim anneme...Özge kim acaba 😀 Neyse arceya nerde ki, bu arada..
sağol cnmm evet yetişkin kadınlarrr analar herşeyi çektiği için gerçi sıkılmadım bişeye diyo ama inanmam sıkılmıştır o seninde ilginç cnm ya çocukken olmasııı garipppppp yok dr.u dinlemek zorunda int.okudum bişeyler tırstı sanada geçmiş olsun cnmmmm
annadım tatlım çok geçmiş olsun sanadaa umarım geçer cnmm şimdi çok ağrım yok az var diyoo 1hafta önce başlamış şimdi kurumaya başlamış ama annem dün giti sağolsun dra bu durumda dün baladı ilaçlara umarım kısa zamanda geçer cnmmm
sağol canım benimkisi geçti gitti annen de iyileşir insallah.çok yakınımı kaybettim o zamanlar o sebeple içime attığımdan oldu canım neyse çok korkutma anneni de ama ilaçlarını kullansın
efet işte ölemişde bıyer daha varmıs nere orası bılmyrm arkdslr haftaya bişicıkmazsa oraya gotrckler orda daha uygun dedıler adı neydıkı acep neyseee ya bende ucuz bulamzsam ölee buarada kac tane yapcn sen
efet işte ölemişde bıyer daha varmıs nere orası bılmyrm arkdslr haftaya bişicıkmazsa oraya gotrckler orda daha uygun dedıler adı neydıkı acep neyseee ya bende ucuz bulamzsam ölee buarada kac tane yapcn sen
Okadardır bebişinin annesi.Kötü düşünme.Bebişinle bol bol dua et.benım annede izmirde.bende gurbetteyım.Çok zor bilirim.benımkındede egzama var.Allah şifa versin hepsine inş.