2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
google amcaya bişey sorayım dedim demin ilk cıkan sayfa kk oldu ben de saf gibi tıkladım o da bana siteye erişiminiz engellenmiştir gibi bişey dedi ay bi fena oldum önce sonra da hınnhhh dedim kapadım

Yapsın arkadaşın.Aynı şehirdemisiniz.Bide akrabalarınız farklıdır nasıl olsa.Yap bence beğendiysen.Ne güzel valla....
yok kız akrabalrda aynı oda benm gıbı gelın işte yanı kısmen ortak gelen mısafrler ama işte oda bıberon yapalım dıyor da bende ne bılımme vımdede bıtane sepet ornegı vr ama onun ıcın e harıbolar nasıl kock bılmyrm neyse bakcam artık

Celinee güzel demi biberon canım ya.Bende beğenerek aldım. içime kurt düşürdüler emzik olsun diye.Oda küçücük lavantalı bişey.İstemedim onu bende.bende o çikolatalarla haribo arasında kaldım...

Güzel tabi.. Ben bi sürü şey baktım onu beğendim vala.. Emzikleri de beğendim ama biberonu aldık.. Arkalarında lavanta keseleri de var beninkinin mavi tülün içinde..

efet super olur bendemı bbıeron yapsam ama arkadas yaptı yaaa bende sepet dusundum degsk olsn dıye cok kararsız kaldım nese bakcaz artık🙂

Bi sürü güzel şey var aslında.. Ben arceyanınkileri de çok beğendim mesela.. Ama bir tane bi şey seçip alıyorsun işte mecburen..

yok kız akrabalrda aynı oda benm gıbı gelın işte yanı kısmen ortak gelen mısafrler ama işte oda bıberon yapalım dıyor da bende ne bılımme vımdede bıtane sepet ornegı vr ama onun ıcın e harıbolar nasıl kock bılmyrm neyse bakcam artık

yok olsun yap sen.senınkıne başka bişey uydurursun sende.ben bıberonun dışına eşim bu çıplak kalır dıye beyaz tül almış.Mıknatısı yapışırırken onuda yaprım.değişik olur.sende bişeyler yaprsın.nasıl için rahat edıyosa yap bence

ya offf cnm çok sıkkın aslında annem de çıkmış sütyen hizasında sırtında az az mış sivilce gibi bide şerit halinde varmışşşş onun hakkında bilgi alıcaktım da geçermi ne kadar sürede geçer diyee cnmmm
gecer tabiki canım ben 8 yasındayken yasadım bu hastalığı su anda cok hatırlamıyorum ne kdr sürede geçtiğini.genelde yetişkin kadınlarda olurmuş dert tasa .. dr şaşırmıştı neye üzüldü bu cocuk böyle diye.iğne vermişti canım..acil şifalar geçmiş olsun.dr ne dediyse yapsın annen ilaç iğne falan ihmal etmesin tabi

ya offf cnm çok sıkkın aslında annem de çıkmış sütyen hizasında sırtında az az mış sivilce gibi bide şerit halinde varmışşşş onun hakkında bilgi alıcaktım da geçermi ne kadar sürede geçer diyee cnmmm
efet cogulukla hatunlarda olur koltuklatına yakın yerlerde karın yan bolgelerde artıs gosterır normalde cok acılıymıs asıl zonaaa ama gecme suresı degısyr cnm benm cok uzun surmustu ama benm tek sansım acısızdı benmkıı hatta baktık 1 ay hıc gecmedı sureklı arttı kortızonlu bı krem kullandım o hemen yaralrı ıyıleştrdı cunku o kırmızılklar yaraya donusyrdu ama uzlmee gecer cnm doktor emınm ılac vermıstır gıttyse.
buarada sıkıntı uzuntuyle cıkıyormus cogunluk

Güzel tabi.. Ben bi sürü şey baktım onu beğendim vala.. Emzikleri de beğendim ama biberonu aldık.. Arkalarında lavanta keseleri de var beninkinin mavi tülün içinde..

Bi sürü güzel şey var aslında.. Ben arceyanınkileri de çok beğendim mesela.. Ama bir tane bi şey seçip alıyorsun işte mecburen..

arceya bebek sekerini aldımıkii?haberim yok bak kaçırmışım o zevklidir ztn ben cok beğeniyorum aldıklarını..

kuşum ne aldın bakiiiiiiiimm?

kız onunkı nasıldı unuttmkı almısmıydı odaa bak bak yaa bıde eksık cıkıp duryr dıyor hrseyı tamamlamısss:11:

Geri