2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecer tabiki canım ben 8 yasındayken yasadım bu hastalığı su anda cok hatırlamıyorum ne kdr sürede geçtiğini.genelde yetişkin kadınlarda olurmuş dert tasa .. Dr şaşırmıştı neye üzüldü bu cocuk böyle diye.iğne vermişti canım..acil şifalar geçmiş olsun.dr ne dediyse yapsın annen ilaç iğne falan ihmal etmesin tabi

sağol cnmm evet yetişkin kadınlarrr analar herşeyi çektiği için
gerçi sıkılmadım bişeye diyo ama inanmam sıkılmıştır o
seninde ilginç cnm ya çocukken olmasııı garipppppp
yok dr.u dinlemek zorunda int.okudum bişeyler tırstı
sanada geçmiş olsun cnmmmm

arceya bebek sekerini aldımıkii?haberim yok bak kaçırmışım o zevklidir ztn ben cok beğeniyorum aldıklarını..

kuşum ne aldın bakiiiiiiiimm?

kız onunkı nasıldı unuttmkı almısmıydı odaa bak bak yaa bıde eksık cıkıp duryr dıyor hrseyı tamamlamısss:11:

Ya işte bebek elbisesi gibi bişey almamış mıydı o... İçine şeker konulan, böyle çanta şeklinde.. Yanlış mı hatırlıyorum diyeceğim ama yok ya ben de görünce bunlar bizim özgeninkilerden demiştim anneme...Özge kim acaba 😀
Neyse arceya nerde ki, bu arada..

efet cogulukla hatunlarda olur koltuklatına yakın yerlerde karın yan bolgelerde artıs gosterır normalde cok acılıymıs asıl zonaaa ama gecme suresı degısyr cnm benm cok uzun surmustu ama benm tek sansım acısızdı benmkıı hatta baktık 1 ay hıc gecmedı sureklı arttı kortızonlu bı krem kullandım o hemen yaralrı ıyıleştrdı cunku o kırmızılklar yaraya donusyrdu ama uzlmee gecer cnm doktor emınm ılac vermıstır gıttyse.
buarada sıkıntı uzuntuyle cıkıyormus cogunluk

annadım tatlım çok geçmiş olsun sanadaa umarım geçer cnmm
şimdi çok ağrım yok az var diyoo 1hafta önce başlamış şimdi kurumaya başlamış ama annem dün giti sağolsun dra bu durumda dün baladı ilaçlara umarım kısa zamanda geçer cnmmm

sağol cnmm evet yetişkin kadınlarrr analar herşeyi çektiği için
gerçi sıkılmadım bişeye diyo ama inanmam sıkılmıştır o
seninde ilginç cnm ya çocukken olmasııı garipppppp
yok dr.u dinlemek zorunda int.okudum bişeyler tırstı
sanada geçmiş olsun cnmmmm
sağol canım benimkisi geçti gitti annen de iyileşir insallah.çok yakınımı kaybettim o zamanlar o sebeple içime attığımdan oldu canım neyse çok korkutma anneni de ama ilaçlarını kullansın

Geri