vatoz Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.921 asfada' Alıntı: kalmazmı yaaaa uzakta olunca zor oluyo acaba doğrumu boyutu o kadar mı falan Genişletmek için tıkla ... korkma cnm tehlıkelı bişi diil ama ilaçlarını kullnsın artmasn yetr kalmsn aklnda senın allhdaha buyk dert vermesn
asfada' Alıntı: kalmazmı yaaaa uzakta olunca zor oluyo acaba doğrumu boyutu o kadar mı falan Genişletmek için tıkla ... korkma cnm tehlıkelı bişi diil ama ilaçlarını kullnsın artmasn yetr kalmsn aklnda senın allhdaha buyk dert vermesn
pembik Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.922 elh' Alıntı: ben 100 tane alcam aslında bana kalsao kadar almıcaktımda annem sülale kalabalık accık fazlaal dedi mudur basmış :ruyam: Genişletmek için tıkla ... :ruyam:hadi ya..ben de 100 adet alcam bu arada şekeri..anca yeter yahu
elh' Alıntı: ben 100 tane alcam aslında bana kalsao kadar almıcaktımda annem sülale kalabalık accık fazlaal dedi mudur basmış :ruyam: Genişletmek için tıkla ... :ruyam:hadi ya..ben de 100 adet alcam bu arada şekeri..anca yeter yahu
celinee Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.923 Kızlar ben 10 dakikaya çıkıyorum... Eczaneye falan uğracağım... Öptüm sizi..
pembik Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.924 arci de yok dae ve meloş da var ama yok ay bgn cok sessiz burası yaa
asfada Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.925 asneba' Alıntı: çok geçmiş olsun.bizimde bi ereke arkadaşta olmuştu yenı daha geçtimi bilmiyomama sıkıntısı gectı sanırım buyutme canım kafanda sakınnnnn. Genişletmek için tıkla ... sağol cnmmmmmmm
asneba' Alıntı: çok geçmiş olsun.bizimde bi ereke arkadaşta olmuştu yenı daha geçtimi bilmiyomama sıkıntısı gectı sanırım buyutme canım kafanda sakınnnnn. Genişletmek için tıkla ... sağol cnmmmmmmm
asfada Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.926 asneba' Alıntı: okadardır bebişinin annesi.kötü düşünme.bebişinle bol bol dua et.benım annede izmirde.bende gurbetteyım.çok zor bilirim.benımkındede egzama var.allah şifa versin hepsine inş. Genişletmek için tıkla ... evet cnmmmm doğru söylüyosun sağol sanada çok geçmiş olsun cnm allahım daha büyük dertten korusun hepsini
asneba' Alıntı: okadardır bebişinin annesi.kötü düşünme.bebişinle bol bol dua et.benım annede izmirde.bende gurbetteyım.çok zor bilirim.benımkındede egzama var.allah şifa versin hepsine inş. Genişletmek için tıkla ... evet cnmmmm doğru söylüyosun sağol sanada çok geçmiş olsun cnm allahım daha büyük dertten korusun hepsini
bal kavanozu Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.927 kızlar bu nasıl Şeker Malzemeleri 161 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane#
kızlar bu nasıl Şeker Malzemeleri 161 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane#
asneba Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.929 bal kavanozu' Alıntı: kızlar bu nasıl Şeker Malzemeleri 161 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane#[/QUOTE Bu güzel ama bana küçük geldi canım.tüllerin içinde kaybolmuş sanki Genişletmek için tıkla ...
bal kavanozu' Alıntı: kızlar bu nasıl Şeker Malzemeleri 161 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane#[/QUOTE Bu güzel ama bana küçük geldi canım.tüllerin içinde kaybolmuş sanki Genişletmek için tıkla ...
vatoz Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.930 pembik' Alıntı: :ruyam:hadi ya..ben de 100 adet alcam bu arada şekeri..anca yeter yahu Genişletmek için tıkla ... bende enaz 100 dusunuyorm ama ben kayserıyede ankaraya da gıtcem kendı memleketıme kendı aılemlede böle bişi yapmak istiyorum mevlud gıbı yanı 2 kere komık olck belkı ama işte herkesın kendı aılesı ızmrde bızden kımse olmıcak cunku annemdn ve bıkac akraba dısnda
pembik' Alıntı: :ruyam:hadi ya..ben de 100 adet alcam bu arada şekeri..anca yeter yahu Genişletmek için tıkla ... bende enaz 100 dusunuyorm ama ben kayserıyede ankaraya da gıtcem kendı memleketıme kendı aılemlede böle bişi yapmak istiyorum mevlud gıbı yanı 2 kere komık olck belkı ama işte herkesın kendı aılesı ızmrde bızden kımse olmıcak cunku annemdn ve bıkac akraba dısnda