kalmazmı yaaaa uzakta olunca zor oluyo acaba doğrumu boyutu o kadar mı falan
korkma cnm tehlıkelı bişi diil ama ilaçlarını kullnsın artmasn yetr kalmsn aklnda senın allhdaha buyk dert vermesn
kalmazmı yaaaa uzakta olunca zor oluyo acaba doğrumu boyutu o kadar mı falan
:ruyam:hadi ya..ben de 100 adet alcam bu arada şekeri..anca yeter yahuben 100 tane alcam
aslında bana kalsao kadar almıcaktımda annem sülale kalabalık accık fazlaal dedi
mudur basmış :ruyam:
çok geçmiş olsun.bizimde bi ereke arkadaşta olmuştu yenı daha geçtimi bilmiyomama sıkıntısı gectı sanırım buyutme canım kafanda sakınnnnn.
okadardır bebişinin annesi.kötü düşünme.bebişinle bol bol dua et.benım annede izmirde.bende gurbetteyım.çok zor bilirim.benımkındede egzama var.allah şifa versin hepsine inş.
kızlar bu nasıl Şeker Malzemeleri 161 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane#[/QUOTE
Bu güzel ama bana küçük geldi canım.tüllerin içinde kaybolmuş sanki
bende enaz 100 dusunuyorm ama ben kayserıyede ankaraya da gıtcem kendı memleketıme kendı aılemlede böle bişi yapmak istiyorum mevlud gıbı yanı 2 kere komık olck belkı ama işte herkesın kendı aılesı ızmrde bızden kımse olmıcak cunku annemdn ve bıkac akraba dısnda:ruyam:hadi ya..ben de 100 adet alcam bu arada şekeri..anca yeter yahu