Canim varsin ufak olsun, gulcan hanim kucuk bebek dogumda daha kolay dedi.
Asil benim korkmam lazim koca kafa ile dogumda normal dogum olursa ne cekicem sen dusun.
Bu arada okudun mu esimle dun konusmami.
Seni anlattim herseyimiz ayni gidiyor diye, sonra dedim kafasi bile ayni bizimki gibi koca kafaliymis diye.
Oda bana bi bakti sen bizim kizimizi internetlerde rencide mi ediyorsun dedi.
Asil benim korkmam lazim koca kafa ile dogumda normal dogum olursa ne cekicem sen dusun.
Yok kiz ben goremedim hala kime benzedigini bilmiyorum, ama yapi olarak ayni baba.
Yok kiz ben goremedim hala kime benzedigini bilmiyorum, ama yapi olarak ayni baba.
doğar canım merak etme benim geçen hafta sancılarım artmıştı karnım davul gibi oldu onun için gitmiştim doktora bebkle ilgili bi sancı değil dedi rahim kasılması olmuş magnezyum verdi bana bide mide ilacı şimdi onları kullanıyorum evde yatıyorum bakalım hayırlısı ya
senin bebeğin kaç haftalıkken ne kadardı ?? bak benim doktorda zayıf bu iyi beslenememişsin dedi. daha ne kadar besleneceksem dana gibi oldum ama araştırdığım zaman haftasına göre kilosu normal gidiyor. sıkma canını