2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım 28+6 da gittiğimde 1166 gr dı çok ufak bi bebek olacak diyo doktor beyimiz seninki kaç kilo

Canim varsin ufak olsun, gulcan hanim kucuk bebek dogumda daha kolay dedi.
Asil benim korkmam lazim koca kafa ile dogumda normal dogum olursa ne cekicem sen dusun. :abo:

canım maşallah bebişine yüzünü görebildinmi benim kızım babasının kopyası

Yok kiz ben goremedim hala kime benzedigini bilmiyorum, ama yapi olarak ayni baba.

Bu arada okudun mu esimle dun konusmami.
Seni anlattim herseyimiz ayni gidiyor diye, sonra dedim kafasi bile ayni bizimki gibi koca kafaliymis diye.
Oda bana bi bakti sen bizim kizimizi internetlerde rencide mi ediyorsun dedi.
hahaha hahaha

hahaha hadi ya okumamışım
valla asıl kendileri buralarda rencide oluyorlar haberleri yok. aman olmasında keserler bizi 🙂

Asil benim korkmam lazim koca kafa ile dogumda normal dogum olursa ne cekicem sen dusun. :abo:

Yok kiz ben goremedim hala kime benzedigini bilmiyorum, ama yapi olarak ayni baba.

benim cadı da koca kafalı yaa nasıl çıkacaklar. herşeyi minik kafası kocaman. bir tek o sat ı yakalamış. çok lazımdı sanki

doğar canım merak etme benim geçen hafta sancılarım artmıştı karnım davul gibi oldu onun için gitmiştim doktora bebkle ilgili bi sancı değil dedi rahim kasılması olmuş magnezyum verdi bana bide mide ilacı şimdi onları kullanıyorum evde yatıyorum bakalım hayırlısı ya

Geri