2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaten kadın şimdi hazırlık yapmıştır bir sürü. gidin siz gene ama kocanı da tembihle bundan sonra özel günlerde başbaşa olmak istiyorum diye.

hasır diyorsunuz ya, hasır kullanışlı olurmu
yani bebeğin kıyafetleri kusmuklu çişli b..klu olacak ya
bulaşırsa nasıl temizlenecek sepetler

Sepetin kapağıyla iç kısmı kumaşla kaplı canım.kumaşda kenarlardan bağlanıp sökülüy😵 kılıflarda yıkanıyo yani.Sepet daha kullanışlı geliyo bez çamaşır kutularından ziyade.bende bebk bezi için bı çöp kutusu almayı düşünüyodum.İnternette görmüştüm.36tane filan alıyodu.Sonra eşim ne gerek var sık sık atıcaz hayatta biriktirmem odada dedi.Bencede haklı.Sık sık çöpe atıcaz artık .Ama sepetler çok hoş bence.kirli çarşaflarını fılanda orda toplarım.onunkiler ayrı yıkanacağından çarafları ve kıyafetleri biriktirip yıkamak daha ii.Yoksa birikmez zaten küçücük şeyler.Bi çarşafları battaniyeleri yer kaplar.oyüzden orta boy yeterli bencede

zaten kadın şimdi hazırlık yapmıştır bir sürü. gidin siz gene ama kocanı da tembihle bundan sonra özel günlerde başbaşa olmak istiyorum diye.
istemez artık onunla bas basa olmak kafasız adammmmm bide utanmadan soyluyor benı aradıda bende sana pasladııı a gerızekalı adam dıcem demek ıstemıyorumdaaaa yanı ben nasıl hyr dıyeyımmm alınır kadın sen desen hıc bısı olmck en azndan evde kafa dınlerdım yaaaaaaaaa

😕

en iyisi intikam amaçlı sen akşam onlara karşı bol bol ansur pişman et hepsini

kendinden kumaşlıysa süpermiş, bende benzer bulurum inşallah

vatoz iyiki dememişsin kayınvaldene bizim planımız vardı gelemeyiz diye
baksana önce kocanı aramış
yanlız koptum gerizekalı adam dicem demek istemiyorum demişsin
iyiki demedin

😕

en iyisi intikam amaçlı sen akşam onlara karşı bol bol ansur pişman et hepsini
onların ne sucu var butun kabahat kocamınnnn cunku kadın dedı bı planınız yoksa falan dıyee bende saf saf emreyle konusayım dıyorummm saf ztn konusmus bunlr anlaşmışşş ayyyyyyyy sımdı yanmda olsaa bır kasık suda bogarımmm onu pişman etmek lazım ama ansurmakda ıyı fikirrrr