2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayy kızlar bide kirli sepeti mi çıktı... Sürekli masraf çıkartıp durmayın ya... Bi yerde toplanır bizim Zühtünün kirlileri... zaten minicik şeyler, yer tutmaz bile yaww.

şimdi zühtü büyüse. sonra da kirli sepeti olmadığını öğrense yüreğine dert olmaz mı hahaha
aman boşver canım illa da alınacak birşey değil . almasan da olur

nan bi gün fiskos bi gün kirli sepeti
hergün bşi çıkarmayın nan başıma
dötüme giycek donum yok, her gün dolabın karşısında off ne giycem diye yarım saat kaybediyom
hala şu velede bişiler almaya çalışıyorum

Ayy kızlar bide kirli sepeti mi çıktı... Sürekli masraf çıkartıp durmayın ya... Bi yerde toplanır bizim Zühtünün kirlileri... zaten minicik şeyler, yer tutmaz bile yaww.

canım benım ya.ama sepet ne bıleyım şart gibi geldi bana.Bide pahalı değildir onlar ya. özdilekde görmüştüm. Ordan alıcam.Herkesın ihtiyaç gördüğü şeyler başka.Ben stelizör filan almıcam mesela.bebek arabasıda şimdiden almıcam.Bi 60 gun geçsin bakıcam duruma göre.Çoğu çocuk istemıyo bıle bebek arabasını.benım kuzen vardı bikere bile bınmedi bebek arabasına.Binince feryadı koparıyodu.öyle olursa boşuna para vermek istemiyorum.Ana kucağı alıcam oto koltuklu.Bide kanguru alıcam şimdilik.Yürüyüşlerde kanguruya koyucam.Tabi belkide yanlışdır düşüncem bilemiyorum yani

Geri