Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayy kızlar bide kirli sepeti mi çıktı... Sürekli masraf çıkartıp durmayın ya... Bi yerde toplanır bizim Zühtünün kirlileri... zaten minicik şeyler, yer tutmaz bile yaww.
nan bi gün fiskos bi gün kirli sepeti hergün bşi çıkarmayın nan başıma dötüme giycek donum yok, her gün dolabın karşısında off ne giycem diye yarım saat kaybediyom hala şu velede bişiler almaya çalışıyorum
Ayy kızlar bide kirli sepeti mi çıktı... Sürekli masraf çıkartıp durmayın ya... Bi yerde toplanır bizim Zühtünün kirlileri... zaten minicik şeyler, yer tutmaz bile yaww.
canım benım ya.ama sepet ne bıleyım şart gibi geldi bana.Bide pahalı değildir onlar ya. özdilekde görmüştüm. Ordan alıcam.Herkesın ihtiyaç gördüğü şeyler başka.Ben stelizör filan almıcam mesela.bebek arabasıda şimdiden almıcam.Bi 60 gun geçsin bakıcam duruma göre.Çoğu çocuk istemıyo bıle bebek arabasını.benım kuzen vardı bikere bile bınmedi bebek arabasına.Binince feryadı koparıyodu.öyle olursa boşuna para vermek istemiyorum.Ana kucağı alıcam oto koltuklu.Bide kanguru alıcam şimdilik.Yürüyüşlerde kanguruya koyucam.Tabi belkide yanlışdır düşüncem bilemiyorum yani