2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendinden kumaşlıysa süpermiş, bende benzer bulurum inşallah

vatoz iyiki dememişsin kayınvaldene bizim planımız vardı gelemeyiz diye
baksana önce kocanı aramış
yanlız koptum hahaha gerizekalı adam dicem demek istemiyorum demişsin
iyiki demedin
ay valla demek ıstemıyorum saygımızı kaybetmeyelım arkdanda olsa demeyım dıyorum ama dedıttırıyor yafssss 🙂

kendinden kumaşlıysa süpermiş, bende benzer bulurum inşallah

vatoz iyiki dememişsin kayınvaldene bizim planımız vardı gelemeyiz diye
baksana önce kocanı aramış
yanlız koptum hahaha gerizekalı adam dicem demek istemiyorum demişsin
iyiki demedin

valla ben vatozun yazısını okuduğum zamn anladım kadının ılk once oğlunu aradığını ama sınırlenmesın dıye soylemedım.bu cinsler boyle çünkü.Dese planımız fılan var yapıştırsın lafı konuştum oğlumla diye.O iyi nıyetlı olsa kocası bı plan yapmadıysa bıle akıl vermeli al karını şuraya gotur fılan dıye.Ama nerdeeeee.Benım yengem abıme bişey yaptıramıyınca annemi arayı söyluyo2 gun onceden.Annemde çaktırmadan abıme telofonda akıl verıyo yengemın haberi yokmuş gibi.Ve yengemin istediği oluyo.Bu örnek mesela.

Ayy kızlar bide kirli sepeti mi çıktı... Sürekli masraf çıkartıp durmayın ya... Bi yerde toplanır bizim Zühtünün kirlileri... zaten minicik şeyler, yer tutmaz bile yaww.

nooluyo bee
burayı bi ansuruk kokusu almış :çitos:

kim ansurdu bit ansurdu yorgan aldı dağa kaçtı.
böyle bir tekerleme vardı o aklıma geldi :humble:

valla ben vatozun yazısını okuduğum zamn anladım kadının ılk once oğlunu aradığını ama sınırlenmesın dıye soylemedım.bu cinsler boyle çünkü.Dese planımız fılan var yapıştırsın lafı konuştum oğlumla diye.O iyi nıyetlı olsa kocası bı plan yapmadıysa bıle akıl vermeli al karını şuraya gotur fılan dıye.Ama nerdeeeee.Benım yengem abıme bişey yaptıramıyınca annemi arayı söyluyo2 gun onceden.Annemde çaktırmadan abıme telofonda akıl verıyo yengemın haberi yokmuş gibi.Ve yengemin istediği oluyo.Bu örnek mesela.

sende ne çakalsın var ya hemen çaktın davayı :cah:

ne güzel ya olması gerekende bu zaten
benim kayınvaldemde arada konusu geçerse oraya leylayı götürdün mü daha gitmediyseniz kesin gidin, hatta bazen niye gezmiyorsunuz bu kadar evde durulmaz falan der
kayınpederim pazar günü şuraya gidelim mi derse bize cevap verecek vakit kalmadan kayınvaldem der hemen pazar günü çocukların planı vardır olmaz diye

bunları napmalı bi ansurmaylaaa olmaz bu işşşş bence arch dedıgı gıbı kesmeli🙂:hamileyim:

Geri