Biz de 3 sene sonunda kavuştuk bebişimize. Hep eşim bisiklet alalım diyordu ben de amann hamile falan kalırsam kullanamam kalır diye erteliyordum eeee ertele ertele bebeğin geldiği de yok tamam dedim alalım bari. Neyse bisikletleri aldık bi pazar günü 3 saat bisiklete bindik sonrasında da tatile gittik o ay hamile kaldığımı öğrendim. Bazen eşim de arkadaşlara takılıyor sakın bisiklete binmeyin veya marmarise gitmeyin hamile olarak dönebilirsiniz diye
Kızlar işe güce daldım gene... Ama yarın izin mi alsam diye düşünüyorum şimdi de.. Karar veremedim yaw... Cuma zaten gelmeyeceğim, doktora gideceğim diye... Yarın da evde kalsam annem gelse evi temizlese falan diye hayal kuruyorum...
gerizekalı tipinide tahmin edebiliyorummm ayyyyy bırak kuzum sen takma kafana adam yerine koymş oluyosun bölee sinirlenme gayet normal bişekilde tınlamaaaa onuuuuu pis yüzsüzzzzz
ay evet manyak şimdide konusmaya calısıyor fazla yuz vermeye gelmıyor okuzz yaaa kızlar haklısınızzz konustuguma degmez valla iiki sizler varsnızdaaaa burdaa sakınleşiyrm yoksa hırsımdan aglamamak ııcn zor tuttum kendımı🙁
ay evet manyak şimdide konusmaya calısıyor fazla yuz vermeye gelmıyor okuzz yaaa kızlar haklısınızzz konustuguma degmez valla iiki sizler varsnızdaaaa burdaa sakınleşiyrm yoksa hırsımdan aglamamak ııcn zor tuttum kendımı🙁
canım boşver ya sen.öyle tipleri ota moka konuşan ipleri iş hayatında haklamak daha kolay.Sen bi doğur sağlıkla ne bırakcan işini.Onu pişman etmek olsun senin işin.Sen hassassın şu aralar oda bunu kullanıyo sinir edip kendini tatmin ediyo.Sen doğur bi keser döner sap döner gü gelir hesap döner demişler.Ben senın yerınde olsam daha çok hırs yaparım.Takma sen anne olcan ondan kat kat daha dirençlisin.
canım ya... İşte aynı dediğin gibi bazılarına yüz vermeye gelmiyor... O yüzden çok kafana takmamaya çalış... Sinirlerini bozmasına izin verme, O gıcık olsun kendi kendine.. Salak mahluk ya...
ben bayılırım normalde ama bu çirkin midemi kaynatıyo içindeki o baharatı ve kıyması bide yanınada bi çorba dayıyolar tamam öküzler insan bi salata felan yapar dimi ay çok sinirliym neyse az kaldı kurtulucam artık şükür