2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kızlar işe güce daldım gene... Ama yarın izin mi alsam diye düşünüyorum şimdi de.. Karar veremedim yaw... Cuma zaten gelmeyeceğim, doktora gideceğim diye... Yarın da evde kalsam annem gelse evi temizlese falan diye hayal kuruyorum...

gerizekalı tipinide tahmin edebiliyorummm ayyyyy
bırak kuzum sen takma kafana adam yerine koymş oluyosun bölee sinirlenme gayet normal bişekilde tınlamaaaa onuuuuu
pis yüzsüzzzzz

yaaaa dae geldi gerimi gittiiiii

ay evet manyak şimdide konusmaya calısıyor fazla yuz vermeye gelmıyor okuzz yaaa kızlar haklısınızzz konustuguma degmez valla iiki sizler varsnızdaaaa burdaa sakınleşiyrm yoksa hırsımdan aglamamak ııcn zor tuttum kendımı🙁

canım boşver ya sen.öyle tipleri ota moka konuşan ipleri iş hayatında haklamak daha kolay.Sen bi doğur sağlıkla ne bırakcan işini.Onu pişman etmek olsun senin işin.Sen hassassın şu aralar oda bunu kullanıyo sinir edip kendini tatmin ediyo.Sen doğur bi keser döner sap döner gü gelir hesap döner demişler.Ben senın yerınde olsam daha çok hırs yaparım.Takma sen anne olcan ondan kat kat daha dirençlisin.

off bıktım buranın yemeklerinden ya yemekte iğrenç mantı var yine yanına da bi çorba yapmışlar allahım menüye bak ya açım yine ben

Ben hep senle aynı durumdayım... Bütün yemeklerin içine kıyma et bişi koyuyolar, ben hiçbirini yemiyorum.. Salatayla yaşamaya çalışıyorum buralarda..

canım ya... İşte aynı dediğin gibi bazılarına yüz vermeye gelmiyor... O yüzden çok kafana takmamaya çalış... Sinirlerini bozmasına izin verme, O gıcık olsun kendi kendine.. Salak mahluk ya...