bilmem ki ztn 4 boyutluda kendı sıksık bakıyor beynıne cıgerlerıne vs her gıttgmde ama 3.5 hafta sonra falan bıdaha gelen ıstıyrm ben genelde dedı yanı ama hersey normal dedı bana bız fılm ızler gıbı bebık izledik
eşimde baktııı ultrason resımlerıne suratı şiş gıbımı dıyor olabılır dedım anne karnında doguncada belkı öle olck yada surat yapısı anasına benzıyor olamazmı yuvarlak tombıkkk hıc bana benzesın ıstemyr sanırım eheheheh
gunydn cnm ıns guzel haberlerle gelrsn sndeegünaydınnn
vatoz maşallah oğluşuna
bende yarın sabah gidecem çokk özledim
bakalım benimki kaç kg olmuş
saol cnm yaa ınsn nasıl ozluyr dımı 🙂güneşim maasallah ogluna..
bende ösledımmmm.. Ama daha cok var görüşmemizee
kız bende sasırdım işte benm buldgm butun doktorlr sennkı gıbı ıhmalkar ve rahatlar buda cok rahat ama ıstyrm dedı sasırdım hanı para ıcın desenozelıne cagırıyor parada almıyor yalnız cd lerı vermedı cdye kaydedıyrm ama dogumda vercm hepsını toplu olrk dedı sadece foto verdıyok cnmmm ben problemmi var acaba diye sormadım
benmki biraz ihmalcidirde onuddamı atladık diye sordum
benzesin anasınaaaaaaa anası güseelll işteeeeeeeeeeeeee
cnm boşver gelsn kaynvalıden gelme denmzmerhaba anneler
dae 34. Haftan kutlu olsun :eco::eco:
vatozcum en sonunda bebeğini gördün ne güzel. Ben hala kızımı 4 boyutlu da göremedim 🙁(
bu arada kaynanam doğumda gelip kalacakmış yanımda 10 gün kadar . Hiç gelsin istemiyorum ama gelme de diyemedim.
bir de eşimin izni temmuz 15 de . Tutturdu akçay a gelin
zaten haziran sonunda doğum yapıcam nasıl gideyim yazlığa 20 günlük bebekle. Gelemeyiz araba yok diyorum , uçakla gelin diyorlar. Hay allam ya delirtecekler beni.
Günaydın...Geçmiş olsun canım... Benimde geçen gün aynı öyle ağrıdı, iki gün boyunca... Bide belime de vurdu.. sanki adet olacakmışım gibi... İki gün sonra geçti...Akşam sor mutlaka doktoruna tabi... Gün içinde de dikkat et kendine, hareketlerine... Kendini yorma...
bu arada kaynanam doğumda gelip kalacakmış yanımda 10 gün kadar . hiç gelsin istemiyorum ama gelme de diyemedim.
bir de eşimin izni temmuz 15 de . tutturdu akçay a gelin
zaten haziran sonunda doğum yapıcam nasıl gideyim yazlığa 20 günlük bebekle. gelemeyiz araba yok diyorum , uçakla gelin diyorlar. hay allam ya delirtecekler beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?