2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yok cnmmm ben problemmi var acaba diye sormadım
benmki biraz ihmalcidirde onuddamı atladık diye sordum
benzesin anasınaaaaaaa anası güseelll işteeeeeeeeeeeeee

merhaba anneler

dae 34. haftan kutlu olsun :eco::eco:
vatozcum en sonunda bebeğini gördün ne güzel. ben hala kızımı 4 boyutlu da göremedim 🙁(

bu arada kaynanam doğumda gelip kalacakmış yanımda 10 gün kadar . hiç gelsin istemiyorum ama gelme de diyemedim.
bir de eşimin izni temmuz 15 de . tutturdu akçay a gelin
zaten haziran sonunda doğum yapıcam nasıl gideyim yazlığa 20 günlük bebekle. gelemeyiz araba yok
diyorum , uçakla gelin diyorlar. hay allam ya delirtecekler beni.

yok cnmmm ben problemmi var acaba diye sormadım
benmki biraz ihmalcidirde onuddamı atladık diye sordum
benzesin anasınaaaaaaa anası güseelll işteeeeeeeeeeeeee
kız bende sasırdım işte benm buldgm butun doktorlr sennkı gıbı ıhmalkar ve rahatlar buda cok rahat ama ıstyrm dedı sasırdım hanı para ıcın desenozelıne cagırıyor parada almıyor yalnız cd lerı vermedı cdye kaydedıyrm ama dogumda vercm hepsını toplu olrk dedı sadece foto verdı
haa bıde dedım gogsumn altına cok kotu batyr kemık dayanamıyrm ona yapck bişey yok kaburgan batyr bebek dayandıgı ıcın dedı sabretcksn dedı ama ınan soluma asla yatamyrm oturamyrm bıldgn etıme kemık batyr cok arttı bu haftaa nasıl dayancam anlamadım🙁 sizdede varmı

kızlar bomba gibi bi haber benden.eşim aradı kendi memleketlerınden bişey isteyıp ıstemedığımı sordu hayırdır dedim.bırıylemi göndercekler oda yok dedi annem gelcek.ben şok tabi.Bide bana demezmi ben iş younluğundan sana söylemeyi unuttum dıye.Böyle bişey unutulurmu ya.daha ıkı gun once konuştum işim var şimdi gelemesem ii olur demişti.yarın sabahtan bizde kızlar.ay kafyı ye yerı yani.evın hertarafı berbat.akılları bende kalmış annemde uzakta olmasa rahat olurmuş ama uzakta olunca gelip bi bakması gerekliymiş ey allam ya....sol tarafımın sancısını unuttum valla🙂

cnm boşver gelsn kaynvalıden gelme denmz
benmkıde tuttrms bızde adet pijamyla sen yaatkda yatcn lohusayken mevlut ole olur dıyr bende kızmstm annemde bana kızdı sende kadınn bırkere barı ıstedıgını yap hep azarlıyrsun kadını dedı mecburen gonlu olsun dıye bırkere barı suscammm

Selam kızlar çok özledim hepinizi dün hiç giremedim bugünde işler paçamdan akıyor resmen ne zormuş ayrı kalmak sizlerden umarım herşey yolundadır. Fırsat buldukça bugün uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepnizi

günaydın kızlar

Canım endişelenme normalmiş bunlar.Bende 2 gün önce gittim doktora aynı şikayetlerden. Benim bebek başını yerine yerleştirmiş artık doğum şeklinde ve hareket edemez bu doğum pozisyonu dedi.Benim sanırım biraz erken 30+4 henüz.göbek biçimimde değişti doğal olarak sivri göbeğim artık yok bebek kafasını aşağıya yerleştirdiğinden sanırım alt kısmım şişkolaştı. NORMAL yani meraklanma .Doktorunada sorarsın . ''Tabi ağrının şidetti önemli'' dedi doktor. Kasılma ile geliyordu şu meşhur sertleşme ile( yani genelde )
burada TOKA DİYORLAR .Ama türkiyede NST ona bağladılar sancılar ve kasılmalar ciddi bir değer göstermedi.Rahim uzunluğumda normaldi açılma filan yok ayın 24ünde yine gideceğim .Senide nst ye bağlarlar muhtemelen endişelenme normal.Çok şiddetlenirse erken git doktora en azından nst erken girersin

senin kayınvaldende var biraz sanırım
sanki ölüm kalım meselesi illa geleceksiniz yok uçakla gelin bile demiş, kestirip atsaydın
gelemem diye,
seni çağırıyorda sanki bebeğine o bakacakda sende tatil yapabileceksin
bırakır denize gezmeye falan gider kala kalırsın çocukla