kıs delü pomponu yaparsak bel kısmı neresi olcek neresinden giyilcekHemen uydurayım ben 🙂 hani annelerimiz ponpon yaparlardı ya yünden onun gibi kurdala yada tülleri alıp kalın bir kartona sar ortasından tutur bir başka kurdale ile sonra diğer tarafını kes 🙂bence bu şekilde olabilir
asfam tedirgin oldum 2 gundur bulantım varvarrr kuzummm kendimi yırtıyom ya midem bulani yy diye bebişşşş dönüyomuş hareket ediyomuş ya ondanmışşşşşşşşşşşş
kıs delü pomponu yaparsak bel kısmı neresi olcek neresinden giyilcek
asfam tedirgin oldum 2 gundur bulantım var
hani şmşek cakması,bulantı kusma,karın agrısı
gebelik zehrlenmesi olabilr diyolarya tırstım
msn nini vireydin ordan webcamda görüşürdünüz
Sağol canım 🙂 artık bebiklerimiz büyüyorZühtüde maşallah kocaman olmuş geçmişi okuyordum gördüm . tüm bebeklerimize
aslında çok sıkıcı bir durum kızlar
pazartesi şiddetli bir kaşıntım başladı salı dr. Gittim
karaciğer enzimlerine baktıolar tahliller temiz çıktı fakat
kaşıntı durmadı
özellikle el ve ayaklarım sabahlara kadar kaşınıyorum ve sinirimden ağlıyorum ne yapacağımı bilemedim dünde komşumuz eşime çocuğunu bu sebepten dolayı kaybetmiş karnında ölü doğdupunu söylemiş ödüm kopuyo korkudan yavrumun kalp atışları yerinde ama araştırdım bi netice bulunmazsa bebeği alabilir dedi dr.
az önce yine kan verdim saat 2,30 ultrason çekilecek bakalım neden kaynaklandığı bilinmiyor moralim çok bozuk yüzdük yüzdük sonuna geldik inşallah rabbim onu bana bağışlarrrrrr
aslında çok sıkıcı bir durum kızlar
pazartesi şiddetli bir kaşıntım başladı salı dr. Gittim
karaciğer enzimlerine baktıolar tahliller temiz çıktı fakat
kaşıntı durmadı
özellikle el ve ayaklarım sabahlara kadar kaşınıyorum ve sinirimden ağlıyorum ne yapacağımı bilemedim dünde komşumuz eşime çocuğunu bu sebepten dolayı kaybetmiş karnında ölü doğdupunu söylemiş ödüm kopuyo korkudan yavrumun kalp atışları yerinde ama araştırdım bi netice bulunmazsa bebeği alabilir dedi dr.
az önce yine kan verdim saat 2,30 ultrason çekilecek bakalım neden kaynaklandığı bilinmiyor moralim çok bozuk yüzdük yüzdük sonuna geldik inşallah rabbim onu bana bağışlarrrrrr
öledir dimi🙁hadi cnm ölemi oluyomuş benim bulantım var karın ağrım var ALLAHIMA şükürrr
yok ya benm dediğim gibi bişeydir o bebiş hareket ediyo ya ondan dır
kıs delü pomponu yaparsak bel kısmı neresi olcek neresinden giyilcek
asfam tedirgin oldum 2 gundur bulantım var
hani şmşek cakması,bulantı kusma,karın agrısı
gebelik zehrlenmesi olabilr diyolarya tırstım
benim doktor artık haftada çağırıyor gerçi normal şartlarda 2 haftada çağırmam gerekirdi ama sende gebelik diyabeti var diye haftada gelmen gerekiyor dedi.Bence 4 hafta çok uzun bir süre zaten 36dan sonra bekliyoruz bebekleri diyor tüm doktorlar
mide bulantısı olan var mı buaralar kızlar
selam kızlar
ben 1 haftadır yokum doktorlardan çıkamadaım
umarım herkesler iyidir
kuzum saçmalama
1 örnek hepimiz için geçerli olamaz
son zamanlarımızdayız zaten
eğer bebeğe zararı olacaksa alırlar sezeryanla nolurki
Allahın izniyle bişicik olmaz sen strese sokma kendini,
öledir dimi🙁
ay paranoyak olcaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?