2010 Saatler ne zaman geri alınacak?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2010 Saatler ne zaman geri alınacak?
saatler geri alınacakmı 2010 saatler ne zaman geri alınacak nezaman alınacak alınacakmı 2010 ne zaman
Yaz saati uygulamasında 1 saat ileri alınan saatler 2010 yılında tekrar geriye alınacakmı diye merak ederek ufak bir araştırma yaptım.Eğer sizde benim gibi saatlerin ne zaman geri alınacağını yada alınıp alınmayacağını merak ediyorsanız işte cevabı:
Gün ışığından daha fazla yararlanmak için uygulanan yaz-kış saat uygulaması kalıcı hale getirilmesi düşünülmüştü.
saat-uygulamasi1-2728.jpg

Gün ışığından daha fazla yararlanmak ve elektrik tasarrufu sağlamak amacıyla yıllardır uygulanan ileri saat, kalıcı hale getirilmesi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, konuyla ilgili yazıyı Bakanlar Kurulu’na göndermiş. Kabine üyelerinin imzasına sunulan karara göre, saatler 28 Mart Pazar günü 02.00′ten 03.00′e alınan ve ekim ayında bir daha geri alınmaması kararlaştırılan yaz saati uygulaması gelen yoğun itirazlar nedeniyle yeniden gündeme gelmektedir.

Bu durumda edinilen bilgiye göre eğer yaz saati uygulamasına tekrar dönülecekse Ekim ayının son pazar günü yapılması bekleniyor.

Kabul Edilirse 31 Ekim 2010 Pazar sabah saat 03:00 de saatler 1 saat geri alınacaktır.
 
Bence alınması !!!!!! alınırsa eğer hiç bir yere gidemem cunku karanlıkta dısarda olmayı sevmiyorum... inşallah saatler alınmaz !!!! alınmasın !!!!!! Bence bu şekil daha iyi hem öğlenci öğrencilerde eve donus yolunda aydınlık olur hemde benim gibi karanlıkta dısarda olmak tan hoşlanmayanlar için...
 
Bende alınması taraftarı değilim.Kış aylarında sabahçı öğrenciler için gerçekten çok zor oluyor öğlenciler içinde öyle iki durumdada hava zifiri karanlık oluyor.Böyle iy umarım alınmaz:)
 
Geri
Üst