2011 Kış çizme ve bot trendleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2011 Kış çizme ve bot trendleri
botlar çizmeler topuklu çizmeler topuklu kısa bot kısa 2011 bağcıklı bot
Kış gelicek diye bekliyoruz ama kara kış bir türlü soğuk yüzünü göstermedi kızlar...Kış için aldığımız çizmeler dolaplarda giyilceği günü bekliyor :D

2011 modasında kıyafetler kadar önemli bir konu var ki, çizmeler. Ayakkabıdan ziyade çizmeler bu kış iyice ön plana çıkıyor...Kürklü, binici, hayvan desenli, bağcıklı, platform, diz üstü... 2011 Kış çizme trendlerinde bu saydıklarımızın hepsi envai çeşit modellerle yer alıyor...

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_1-5868.jpg


Kürklü çizmeler Kürklü çizmeler bu senenenin en "hit " görüntüsünü oluşturuyor. En stylish modelleri ise Chanel ve Lanvin koleksiyonlarında yer alıyor. Dize kadar tamamen kürklü olan modellerinin yanısıra yarım kürklü veye tek tarafı kürklü modelleri de oldukça kullanışlı. Özellikle kalın opak çoraplar ile birlikte mini elbiseler ve eteklerle yakışıyor.

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_2-9214.jpg


Bağcıklı botlar Bağcıklı, bileğin biraz üstünde biten botlar bu sezon çok popüler. Bağcıklarıyla uğraşmak biraz zahmetli de olsa, inan buna değerler. Maxi etek ve elbiselerle bohem bir görüntü ya da kısa şortlarla post-modern bir stil, hangisi? Givenchy ve Fendi gibi markaların koleksiyonlarında yaratıcı kombinasyonlara rastlamak mümkün.

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_3-1685.jpg


Tokalı botlar Sezonu güzelleştiren bir başka trend daha! Tokalı botlar metal veya gold aksesuarlarıyla ayakta başlı başına şık bir aksesuar görevi görüyorlar. Burberry'nin 2011 kışı için tasarladığı içi kürklü modeli bir fenomen haline dönüştü bile. Ona sahip olmak ya da olmamak, işte tüm mesele bu!

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_4-2170.jpg


İnce topuklu botlar Çizme ve botlarınızı ince topuklu olarak giyebilirsiniz. Şık ve kadınsı bir görünüm için çok uygunlar. Burberry Prorsum, Phillip Lim, Christian Dior defilelerinde bu görüntüye sık sık rastladık. İnce topuklu botları, kısa ve dar paça pantolonlarla denemenizi tavsiye ederiz.

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_5-2464.jpg


Kalın topuklu çizmeler İnce topuklu çizmeler kadar seksi gözükmeseler de kalın topuklu çizmeler oldukça rahat ve kullanışlıdırlar. Kadınların kendini güvende hissettiği bir modeldir çünkü düşme ve sendeleme riski yoktur. Michael Kors'un 2011 kışı için tasarladığı uzun ve kalın topuklu çizmeler sezonun rüyası diyebiliriz.

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_6-4978.jpg


Dolgu topuklar Dolgu topukların popülerliği diğer trendlerin yanında soluk da kalsa, pratik stilleri ile hala tasarımcılar tarafından tercih ediliyorlar. Dolgu topukların bir hayranı iseniz, devam edin ve güzel modellerinden birini daha bu sezon için satın alın. Marni'nin lacivert dolgu topuk çizmesi çok fantastik, değil mi?

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_7-4174.jpg


Hayvan desenli Zebra ve leopar desenli çizme modelleri oldukça iddialı da görünseler, düz renk kıyafetlerle çok şık duruyorlar. Seksi görünüm için leopar desenli uzun çizme modellerini düşünebilirsiniz. Roberto Cavalli hayvan desenlerini çizme modellerinde bu sezon da konuşturmuş...

2011_kis_cizme_ve_bot_trendleri_9-3612.jpg


Diz üstü Geçtiğimiz sezon patlama yapan diz üstü çizmeleri bu sezon farklı yorumlarıyla tekrar görüyoruz. Özellikle bağcıklı uzun çizmeler çok çok popüler. Eğer uzun çizme almayı planlıyorsunuz bu modellerine bakın. Pucci'nin yandaki çizmesi pudra.com'un favorisi...
 
Geri
Üst