2011 kış oje renkleri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
2011 kış oje renkleri
oje renkleri toprak rengi oje toprak rengi ojeler son moda renkleri 2011
Kırmızı - dore - yeşil ve toprak tonları... Bu kış tırnaklarınız bu renklerle hem modaya uyacak hemde sıradışı bir hava kazanacak:) Evet Melek'lerim, 2011 kış oje renklerinden bahsediyoruz. Şimdi ise detaylarına geçiyoruz:)

84d43c5b6f17d8.jpg



Kırmızı Tonları

Tüm oje renkleri içinde en çok tercih edilen kırmızı; 2011 kış modasının trendlerinden esinlenip gücüne güç katıyor. Siz de tırnaklarınıza çekicilik katmak istiyorsanız; kırmızı oje sürmeye başlayın!

Toprak Tonları

Giyim tarzınızda doğallık ve sadeliği tercih ediyorsanız; 2011 kış modasının toprak tonlarında ojeleri için güzellik dolabınızda yer açabilirsiniz! Beyaz tenliyseniz; koyu toprak tonlarınızla ellerinizle mükemmel uyum sağlayacaktır. Esmer tenliyseniz sütlü kahve gibi açık renkleri kullanabilirsiniz.

Dore Tonları

Özel davetlere katılırken ışıltılı bir elbise tercih ettiyseniz; bulunduğumuz dönemin trendi rengi altın tonlarında ojelerle bütünlük sağlayabilirsiniz. İçinde pırıltılar olan bakır rengi ojeler de 2011 kış modasında revaçta!

Bordo Tonları

Kıyafetler, ayakkabılar, rujlar bordoya büründüyse; 2011 kış modasında da ojelerin rengi bordo oldu! İster açık tenli ister koyu tenli olun bordo ojeler ellerinize muhteşem bir görünüm kazandıracak, uyum sağlayacaktır! Bordo ojeleri hem gündelik hayatta hem de özel davetlerde tercih edebilirsiniz.

Krem Tonları

Bej, nude, devetüyü, pudra… 2011 kış modasının en popüler krem tonları ojelere de yansıyor! Ellerinizi bakımlı gösterecek krem tonları; bulunduğumuz soluk mevsime de renk kazandıracaktır… İsterseniz krem tonlarını sadece tırnak uçlarına sürerek de kullanabilirsiniz.

Mor Tonları

Asilliğin ve zarafetin simgesi mor; 2011 kış sezonunda tercih edebileceğiniz oje renkleri arasında yer alıyor. İsterseniz koyu isterseniz açık tonlarda mor ojeyi; gündelik hayatta ve özel davetlerde kullanabilir, kıyafetinizle uyumlu hale getirebilirsiniz.
 
Geri
Üst