2011 saç trendleri

  • Konbuyu başlatan beklenenbebis
  • Başlangıç tarihi
B

beklenenbebis

Forum Okuru
2011 saç trendleri
şeker kahvesi saç boyası şeker kahvesi saç rengi toffee rengi toffee 2011 saçları
Sarı tonları



Sarışınlık, 2011'in en popüler görünümlerinden biri. Bu sene çok çeşitli sarı tonları var ve hangisini seçerseniz seçin hepsi modaya uygun.

Platin, altın sarısı, vanilya, bal sarısı karamel sarısı, çilek sarısı.... Açık ve buğday tenli kadınlar için bu renkler mükemmel seçimler olur.
14d3701bf9207f.jpg


Özellikle sarı saçlarda saç uçları çok kolay incelip yıpranacağından saç renginize uygun renk koruyucu ürünlerden mutlaka kullanın. Saçlarınız sağlıklı olduğu zaman çok daha güzel görünecektir.

Saçlarınız sarı ise onlara çok iyi bakmalısınız!

Kahve tonları

14d3701d06ebea.jpg


Genellikle her ten rengine uyum sağladığı için kahverengi kadınlar arasında oldukça tercih edilen bir saç rengidir.

Koyu çikolatadan karamel kahvesine kadar çok geniş bir renk skalası var. Şeker kahvesi (Toffee) ve karamel kahvesi bu geniş yelpazede en beğenilen kahve tonları. Saçlarınız uzunsa, bu renklerden birini seçmenizi öneririz.

Eğer uzun saçlarınıza keyifle bakmak istiyorsanız, renk koruyucu şampuan ya da kahverengi saçlar için özel olarak tasarlanmış parlaklık veren ürünlerden kullanabilirsiniz.

Siyah

14d3701e29c674.jpg


Moda söz konusu olduğunda ve bir de saç rengi söz konusu olduğunda siyah renk daima "zamansız" olmuştur.

2011 yılında özellikle soluk tenli kadınlar için siyah saç rengi gerçek bir aşk olacak. Özellikle açık bir cilt tonuna ve mavi gözlere sahip kadınlar için parlak siyah kesinlikle görüntülerinde mucizeler yaratabilir.

Saç ve cilt tonu arasındaki kontrast, gözleri ortaya çıkarır ve onları büyüleyici gösterir.

Kızıl tonları

14d3701f4da328.jpg


Masum ve naif bir görüntü arıyorsanız kızıl tonları kesinlikle çok ideal bir seçim olur. Özellikle çilli kadınlar kızıl saçlar için yaratılmıştır bile diyebiliriz!

Eğer daha doğal veya dramatik bir görünüm istiyorsanız, güçlü bir kırmızı-turuncu saç rengi kullanmayı düşünebilirsiniz.

Kızıl tonları, sizi daha eğlenceli, özgür ruhlu ve neşeli gösterir. Mor, lavanta, pembe, yumuşak kırmızı ve lacivert gibi tonlarla çok ahenkli görünür. Saçlarınız kızılsa, bu renklerde kıyafetler giymeye özen göstermelisiniz.

kaynak:pudra.com
 
Geri
Üst