2011 yılbaşı ankaradan istanbul adalar turu kumkapıda eğlence dahil 2 gece 3 gün

hazel14

Yeni Üye
Üye
2011 yılbaşı ankaradan istanbul adalar turu kumkapıda eğlence dahil 2 gece 3 gün
yılbaşı 2011 istanbul kumkapı yılbaşı 2011 istanbul turları yurtiçi kumkapı eğlenceleri
YILBAŞI ÖZEL KUMKAPI EĞLENCELİ


İSTANBUL ADALAR TURU GEZİSİ


31 ARALIK 2010 -02 OCAK 2011


2 GECE 3 GÜN


KUMKAPI'DA YILBAŞI EĞLENCESİ DAHİL

30 Aralık 2010 1.Gün : Akşam Saat 23.59’da Sıhhiye Sezenler Sokak’taki Atatürk Lisesi önünde buluşma ve İstanbul'a hareket.

31 Aralık 2010 2.Gün : Gerekli molalar verilerek sabah saatlerinde İstanbul’a varış.İlk olarak restoranda kahvaltımızın alınması sonrasında Kabataş iskelesine hareket ve Ada Vapuruna binerek, sırasıyla Kınalıada-Burgazada-Heybeliada Panoramik görülerek Büyük Ada’ya varış. Öğle yemeği molasından sonra arzu eden misafirlerimiz fayton veya bisiklet ile ada turu yapabilir.( Ekstra ) Ada gezisi için serbest zaman. Sonrasında belirlenen saat’te limanda buluşup, Ada Vapuruna binerek Kabataş’a hareket ediyoruz. Daha sonra Pierre Loti Tepesine çıkarak Yedi Tepe üstünde kurulu İstanbul’u seyreliyoruz ve buradaki Turquhouse Butik Hotel’e yerleşiyoruz.Akşam belirlenen saatte buluşma ve Kumkapı'daki restorantımıza hareket.YENİ YILA MERHABA diyoruz.Sabah ilk ışıklarına kadar sürecek eğlence sonrası tekrar otelimize dönüş.Konaklama otelimizde.

01 Ocak 2011 3.Gün : Sabah İstanbul manzaralı otelimizde alınan zengin açık büfe kahvaltının ardından Tarihi Yarım Ada SARAYBURNU; Sultanahmet Meydanı, Million Taşı, Dikilitaş, Alman Çeşmesi, Örme ve Yılanlı Sütunlar, Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii’yi gezip Tarihi Sultan Ahmet Köftecisinde öğle yemeği molası. (Ekstra) Öğle yemeğimizin sonrasında Yerebatan Sarnıcı ve Topkapı Sarayı gezilerimiz ardından akşam yemeği için Boğaz manzaralı Galata Köprüsü’ne geçiyoruz. ( Balık-Patates Kızartması-Salata ) Yemek sonrası otelimize geçiş ve konaklama.

02 Ocak 2011 4.Gün : Sabah otelimizde alınan zengin açık büfe kahvaltının ardından odalarımızın boşaltılması ve Dolmabahçe Sarayı'na geçiyor ve rehberler eşliğinde bu muhteşem yapıtı dolaşıyoruz.Ardından gruba ait özel teknemiz ile Boğaz Turuna çıkıyoruz.Daha sonra belirlenen saatte buluşma ve Ankara’ya hareket. Gerekli molalar sonrasında akşam saatlerinde Ankara’ya varış.

Keyifli Bir Gezinin Ardından Bir Başka Gömü Tour Organizasyonunda Buluşmak Üzere Vedalaşma.


ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

-Lüks Araç İle Ulaşım
- Araç İçi İkramlar
- 1.Gün Restoran'da Kahvaltı
- 2 Gece 4* Turquhouse Butik Otel’de Konaklama
- Sabah Kahvaltısı (2), Akşam Yemeği (2)
- Boğaz'da Tekne Turu
- Adalar Turu
- Kumkapı'da Yemekli ve İçkili Yılbaşı Eğlencesi
- Otoban, Otopark ve Köprü Geçiş Ücretleri
- Seyahat Sigorta Poliçesi
- Rehberlik ve Refakat Hizmetleri

Gezi Ücreti : 425 TL
Rezervasyon : 0312 230 54 41-42
www.gomutur.com
2011 Yılbaşı Turları,2011 Yılbaşı organizasyonları,Ankara hareketli 2011 yılbaşı turları,Ankaradan 2011 yılbaşı İstanbul turları,2011 yılbaşı İstanbul Kumkapı eğlenceli kutlama,Yılbaşı İstanbul-adalar turu,Kapadokya turu,2011 yılbaşı Kapadokya gezisi,2011 yılbaşı eğlencesi,2011 yılbaşı kutlamalı Kapadokya turu,Kapadokya gezileri ,Ankara çıkışlı Yılbaşı Kapadokya turu gezisi
 
Geri
Üst