Menekşe Morum nasılsınnn canım?
Bu ilaçlarlardan Progestan düşük önleyici, omega, benaxol ve elevit ise vitamin ve minareller bebek için, matodin ise aşırı derece şişkinlik olduğu için onu gideriyor tatlım.
Kanaman öyle çok fazla adeğildi zaten açık pembe ara ara geliyor.
Doktorum aşılamadan önce yumurtalar çatlamışmı diye kontrol etti ve çatlamış.
Bu kez çok rahatım menekşe morum. ilk aşılamada çok gergindim. Allahım hepimiz için hayırlısını versin ne diyeyim.
Sende durumlar nasıl bize aktaracağın gelişmeler oldumu?
Bizi habersiz bırakma öpüyorum sevgiyle kal.
buğün bhgc yaptırmak için hastaneye ğittim kanamam daha ğelmemşti hastasayımız doldu seni muayene yapamayız dediler ben sadece kan tahlili yaptıracağımı söyledim kabul etmediler acile ğittim burada o tahlil yapılmıyor dediler ağlaya aglaya eve geldim kanamam gelmiş dktorumu ararım kanam geldi dedim bhğc yi buğün mutlaka yaptır sonucu bize faksla dedi yarın cumartesi hastane tatil acil yapmıyor napıcağmı şaşırdım
arkadaşım sıkma canını napalım bunda da vardır bir hayır.Allahım herkezi farklı farklı sınıyor bizleride böyle sınıyor işte.eğer bulunduğun yerde kadın doğum hastenesi varsa oraların acilinde yapıyolar gebelik testi bi git istersen.Allahım gönlümüze göre versinbuğün bhgc yaptırmak için hastaneye ğittim kanamam daha ğelmemşti hastasayımız doldu seni muayene yapamayız dediler ben sadece kan tahlili yaptıracağımı söyledim kabul etmediler acile ğittim burada o tahlil yapılmıyor dediler ağlaya aglaya eve geldim kanamam gelmiş dktorumu ararım kanam geldi dedim bhğc yi buğün mutlaka yaptır sonucu bize faksla dedi yarın cumartesi hastane tatil acil yapmıyor napıcağmı şaşırdım
Canım, üzülüp umutsuzluğa kapılma sakın..Bir an önce kendini toparlamaya bak..Ne kadar hızlı toparlanırsan o kadar doğru karar ve aksiyon alabilirsin.
Beta Hcg için devlet hastanesine gittin sanırım.Şayet Sgk lı isen SGk anlaşmalı bir Özel hastaneye gidebilirsin.
Sgk anlaşmalı olan hastanelerde hem Cmrtesi günü de yaptırabilirsin testi, hem de fiyat da makul..
arkadaşım sıkma canını napalım bunda da vardır bir hayır.Allahım herkezi farklı farklı sınıyor bizleride böyle sınıyor işte.eğer bulunduğun yerde kadın doğum hastenesi varsa oraların acilinde yapıyolar gebelik testi bi git istersen.Allahım gönlümüze göre versin
Slm kızlar nasılsınız?
Secoşum durumlar nasıl hiç yazmiyorsun canım?🙁
Canım secoşum ınş onlardan biride sen olursun🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?