2012 Ford Transit Özellikleri ve Resimleri

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Ford Transit Özellikleri ve Resimleri
2012 ford transit ford transit 2012 fort fort yeni kasa
2012 ford transit, özellikleri, resimleri, fiyatı, modeli, ile ilgili bilgiler burada melekler


ft1-3cc.jpg




Eşlerimizin,babalarımızın ya da kardeşlerimizin işleri sebebiyle kullanabileceği çok kullanışlı yeni kasa bir araçta sıra melekler;

2012 Ford Transit yeni kasasıyla huzurlarınızda...


ft2-40.jpg



Ford birkaç yılda bir Ford Transit'in SuperSportVan türevini çıkartıp Ralli aracı yapan firmalara göz dağı verir. Birkaç senedir son kasa Transit için bir araç çıkarılmaması Ralli aracı üreten firmaları sevindirmişti fakat taki bu ay gelene kadar.

Ticari araçlar için genelde ticari amaçlara uygun ve güçlü motorluları için iyi giden ama sportifliği yinede spor otomobillere nazaran daha kısıtlı olarak bilinirler. Bu sefer işler değişti ve yine efasane geri döndü, spor araçların peşinden kopmayacak bir Transit daha yaratıldı.

Ford Transit SuperSportVan (SSV) Ford'un İngiltere bölümünde geliştirildi. Bu devasal boyuttaki performans delisi ticari araç, 3.2-litre 5 silindirli oldukça teknoloji dizel motora sahip. 200 PS (147 kW / 197 hp) güç için 3.2 motor büyüklüğü belki birkaçınıza az gelebilir ama 470 Nm (347 lb-ft) torku görünce aracın motorunun torka yorulduğunu anlayabilirsiniz.

Aracın üzerindede Ford'un Amerikada kullandığı çizgilerini ve Aerodinamik body kitini görebilmekteyiz. Ford yine Transit'ini şahlandırdı bu efsane galiba daha uzun süre süreceğe benziyor.



 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst