2012 Gelin Makyajı İçin Tavsiyeler

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Gelin Makyajı İçin Tavsiyeler
gelin makyajı nasıl yapılır
gelin makyajı


Sevgili melekler, en güzel gününüz olan düğün gününüzde gecenin en güzeli, en ışıltılısı olmak için her türlü hazırlığı yaparsınız. Muhteşem bir gelinlik, ayakkabılar, saç derken sıra gelin makyajı için kolları sıvamay gelir. Eğer makyajınızı profesyonel bir makyöz yapacaksa sorun yok ancak siz kendiniz ya da bir yakınınız yapacaksa gelin makyajı konusunda vereceğimiz tüyolar işinizi kolaylaşıtracaktır :)


gelin_makyaji-220.jpg



Her kadın muhteşem bir düğün ister. Aylarca hatta belki yıllarca beklediniz bugünü. Düğününüz kusursuz, gelinliğiniz harika ve saçlarınız da hem doğal hem şık. Geriye sadece makyajınız kalıyor. Onu da vereceğimiz tüyolarla mükemmel hale getireceğinizden eminiz.

Mutlaka önceden makyaj provası yaptırın. Ne istediğinizi en iyi siz bilirsiniz, ne istediğiniz konusunda kararlı olmalısınız, düğün sizin düğününüz.

Gelin makyajında dikkat edilmesi gereken nokta doğal bir görünüme sahip olmanız. Genelde kahverengi, mürdüm gibi klasik renkler tercih edilirken, 2012 trendi daha renkli makyajın ön plana çıkması üzerine kurulu. Genellikle gözlerin ön plana çıkarılması tercih ediliyor ve bu durumda dudaklar daha doğal bırakılıyor. Ancak akıcı parlatıcılardan kaçının, mat rujlar en iyi tercih olacaktır.

Makyajınız mutlaka suya dayanıklı olmalı, malum biz kadınlar biraz duygusalız. Tabi bu da kullandığınız malzemelerin ne kadar kaliteli olduğuna bağlı.

Makyajınızı düğünün açık ya da kapalı ortamda yapılacak olmasına bağlı olarak değişecektir, bunu mutlaka göz önünde bulundurun.
 
Geri
Üst