2012 Hyundai Elantra Modelleri ve Fiyatları

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Hyundai Elantra Modelleri ve Fiyatları
hyundai elantra 2012 hyundai elantra 2012 fiyatları görsel
2012 hyundai elantra, modelleri, fiyatları, özellikleri, resimleri, ile ilgili bilgiler burada melekler





h5-11c.jpg





Yenilenen Hyundai Elantra'nın 2012 modellerini ve özelliklerini sizler için araştırdık melekler...

Yenilenen Hyundai Elantra 2012 , 41.800 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de ..
100 kilometrede sadece 6,4 litre yakıt tüketimi sunan 1,6 litre 132 PS gücündeki motor,
6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleri,
Sıra dışı tasarımın zengin donanım seviyesi ile muhteşem buluşması ...


Yeni Hyundai Elantra Sportif Çizgilerin Şık ve Modern Yorumu

Hyundai’nin akıcı tasarım felsefesi çerçevesinde geliştirilen Yeni Elantra, gövde tasarımındaki keskin çizgiler ile sportif ama aynı zamanda da prestijli ve modern bir görünüme sahip. Sportif sürüş karakteri ve güçlü motorunun dışa vurumu olan belirgin hatlar, Yeni Elantra’nın tasarımında öne çıkıyor. Markanın karakteristik yüzü olan altıgen panjur Yeni Elantra’nın da tasarımında kullanıldı. Hyundai’nin yeni tasarım anlayışı çerçevesinde geliştirilen keskin bakışlı bir kartalın gözlerini andıran far tasarımı Yeni Elantra’nın gücünün ve sürüş dinamiklerinin bir diğer dışa vurumu. Yan tasarımda önden arka aydınlatma grubuna kadar uzanan belirgin çizgi, eğimli C sütunu ve geniş çamurluklar sportif görünümü desteklerken aynı zamanda da otomobile heybetli bir coupe görünümü kazandırıyor. Arka kısımda ise difüzör, spoyler görünümlü yükselen bagaj kapağı ve gövdeye doğru uzanan arka stop grubu ihtişamı ve sportif karakteri bir arada sunuyor. Coupe’yi andıran sportif tasarımı ile sadece 0,28’lik sürtünme katsayısına sahip Yeni Elantra, bu değer ile de rakiplerini geride bırakıyor.

Ödüllü iç mekanda yine markanın karakteri haline gelen Y görünümü hakim. Sadece Prime donanım paketinde Super vision gösterge panelinin standart olarak sunulduğu iç mekanda şık ve kullanışlılık ön planda tutulmuş. Baştan sona akıcı çizgilerin hakim olduğu iç mekan tasarımında da sportif ve prestijli bir alan sunan Yeni Elantra’nın mavi iç mekan aydınlatmaları da Hyundai markasının bir diğer karakteristik özelliği. Kapı cepleri, ön konsol, ön kol dayama ve geniş torpidosu ile kullanışlı saklama gözleri sunan Yeni Elantra’da ayrıca önde ve arkada bardak tutucuları yer alıyor. Yeni Elantra’nın direksiyon, orta konsol ve kapılardaki kumanda kolları ile ise herşey elinizin altında.

Kullanışlı olduğu kadar geniş boyutları ile aynı zamanda ferah bir yaşam alanı sunan Yeni Elantra, 4530 mm’lik uzunluğa, 1775 mm’lik genişliğe ve 1445 mm’lik yüksekliğe sahip. Dış boyutları ile paralel olarak dingil mesafesi de uzatılan Yeni Elantra’nın bu sayede iç mekanında geniş bir yaşam alanı elde edildi. Bu sayede önde ve arkada sınıfının en uzun diz ve omuz mesafesinin sunan Yeni Elantra, 485 litrelik de bagaj hacmi ile rakiplerinin karşısında öne çıkıyor.




h1-28c.jpg

h4-1b9.jpg

h2-169.jpg

h3-38.jpg


 
Geri
Üst