2012 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

M

Misafir

Forum Okuru
2012 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri
İlkbahar Yaz Makyaj Modası
2012 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri



Biz kadınlar için makyaj vazgeçilmez bir konudur ve biz de bunun için bu sayfamızda sizlere, yaklaşmakta olan 2012 ilkbahar ve yaz sezonu trendleri arasında ki makyaj modasından bahsetmek istiyoruz Melek'ler.

2012_makyaj_trendleri1-14c.jpg


Çıplak gözler ve kirpikler

2012_makyaj_trendleri2-e3.jpg


Missoni ve Proenza Schouler gibi bazı tasarımcılar abartı makyajların aksini yapıp, mankenleri podyuma rimelsiz, sadece ufak tefek gölge oyunlarıyla çıkardılar. Neredeyse tamamen makyajsız olmak da yeni trendlerden biri oldu böylece...

2012_makyaj_trendleri3-137.jpg


Elektrik dudaklar




Mary Katrantzou defilesinde, elektrik mavisi, fuşya ve yeşil-limon sarısı gibi sıra dışı renklerle boyanmıştı dudaklar... Kusursuz bir cilt ve çıplak gözlere eşlik ediyorlardı. Yeni sezonun en çok ilgi görecek trendlerinden biri.

2012_makyaj_trendleri4-1f2.jpg


Koyu kırmızı gözler



Kalın kırmızı gölgeler, dramatik ve çarpıcı bir görünüm yaratır. Hasta ve vampir filmlerinden çıkmış gibi gözükmezsiniz. Öyle olduğunu düşünüyorsanız, 2012 podyumlarına dikkat edin! Kırmızı gözleri fazlasıyla göreceğiz

2012_makyaj_trendleri5-2c5.jpg


Metalik gözler



Metalik göz makyajını birkaç moda şovunda görmüştük fakat Fendi kesinlikle en cesur ve cüretkar göz makyajını sunan isim oldu. Elbette bu göz makyajını gündüz deneyemezsiniz, gece? Belki.
Kuyruklu siyah eyeliner, üst göz kapağını ve kaşı tamamen kapatan gümüş veya altın rengi tortu far
 
Geri
Üst