2012 Veda Sözleri elveda mesajları

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
2012 Veda Sözleri elveda mesajları
2012 Veda Sözleri
Elveda Mesajları



Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda bizden elveda sözleri isteyen misafirlerimiz için ve tabi ki sizler için de yılın en güzel veda sözlerini yani elveda mesajlarını paylaşıma açıyoruz Melek'ler.

platonik_ask_sozleri-1ec.jpg




Sadece hayatın Acı bir Piyonuyum, Dert Keder Hüzünler Bende Saklı, Seni Bulmuşken Mutluluğu yakalamışken Şimdi Ellerimiz Ayrı Elveda Zamanı.

Sana Sözlerim Sana Elveda Deme bana Seni Sevdim Bu Dünyada ne Olur Bırakma Elveda Deme Bana.

uzun ömrümüz varken bu hayatta yaşamayı haram kıldın bana dualarım yinede hep yanında olsun bu son elveda.

ayrılık şarkıları çalıyor etrafımda sanki gördüğüm herşey ayrıldığımızın resmi nereye baksam kopmuş bir hayat nereye baksam ağlayan gözler nereye baksam elvedalar yalnızların dünyasında bir yalnızım.

şimdi gök yuzu karablık güneş yok sanki yüzümde ne bir sıcaklık nede kalbimde bir heycan var, artık günlerim karanlık hayatım kalbim gibi Soğuk Elveda Sözlerini Dinlemek istemiyorum Seni Seviyorum.

Sipariş Aşkların Bir menüsü Olmuşum Bu hayatta Kim istediyse aldı gönlümü sahte gülücüklerle sonra kuru bir elvedayla kaldım hayata ölümLe baş başa.

Bir Söz Yazmak istiyorum Sana içinde Ayrılıkların ve elvedaların Bol Olduğu Sadece Seni Yazmak istiyorum Sana Sen Elvedaydın benim Hayatımda.

farksız gecelerin farksız bir hayatın farksız duygularını yaşamışım seninle elveda desemde bişi değişmicek hayatımda ozaman sana elveda diyorum farksız hayatında.

oyuncak gibi hayatım sanki yap boz gibi kaldı bedenim ortada biri gelip kalbimi kırıyor diğeri yapıyor sonra yine kırıyor neler çekiyorum bilmiyorum her sonda elvedayla yüzleşiyorum ve ölüme gidiyorum ne kadar devam edicek bilmiyorum.

Seninle gelecek kurdum ben seninle yaşadım hayatı seninle buldum yeni bir dünyayı şimdi yeniden eski hayatıma gidiyorum yeniden banel hayatıma dönüdyorum dünyamı değişiyorum elvedalarla gidip öLümle yüzleşiyorum.

Kalmadı Gücüm Gidiyorum üzülme ne olur seni yine seviyorum ama ne aşkı kaldırcak kadar kalbim kaldı nede hayata katlanacak kadar sabrım kaldı elveda demekden başka seçeneğim yok! şunu unutma adın kalbimde gözlerin hep gözümde olcak elveda.

Sana Bir Şiir Olmak isterdim sana yeniden Başlangıç oLmak isterdim, ben aslında sana olan bütün güzellikler olmak isterdim aam bir elveda olmak istemezdim

Ay gibi parlak bir gecenin öLüme götürcek kadar sihirli bir şarkısısın, seni ben dilde değil yürekte sevdim senin için ben öLüme Not bıraktım anla Beni Ne olur Notum Sadece Sana Elveda.
 
Geri
Üst