2012 Yaz jean trendleri

M

Misafir

Forum Okuru
2012 Yaz jean trendleri
2012 yaz kot pantolon modelleri
2012 yaz kot pantolon renk modası


Çarşıya çıktıysanız ya da moda dergilerine göz attıysanız sizde biliyorsunuzdur ki, 2012 yaz modası rengarenk Melek'lerim. Bu renkler sadece ayakkabı modası trendlerinde ya da çanta modelleri çeşitlerinde değil, bluzlerden tutunda kot pantolonlara kadar renkler coşkuyla Melek'ler :) Biz de bu sayfamızda 2012 yaz kot pantolon modelleri trendlerine değinmek istedik ve bunun yanı sıra 2012 kot pantolon renk modası hakkında da bilgiler derledik:)

kot5-399.jpg



Parlak renkler

Bu sezon jean'ler monotonluktan epey bir çıkıyor. Aklınıza gelen her renkte jean'i mağazalarda görmek mümkün: Kırmızı, pembe, turkuvaz, yeşil, turuncu, mor, sarı ve bu renklerin her tonu ile neon versiyonları!

Örneğin, turuncunun kaç tonu olabilir ki? Merak ediyorsanız, Koton'a uğrayıp, bir bakın isterseniz. Koton'un renkli pantolonları, renk bilgimizi tekrar sınıyor adeta!


Pastel tonlar

Pastel tonlar, 2012 İlkbahar Yaz sezonu boyunca bir zorunluluk, olmazsa olmaz. Krem, nane rengi, somon, pudra tonları, limon sarısı, eflatun, lila, bebek mavisi...

Romantik bluzlar, platformlar veya espadriller, güzel ve geniş kenarlı şapkalar ile yazın en güzel kombinlerini oluşturabilirsiniz.

Çiçek deseni

Çiçekler, çizgiler, leopar, yılan derisi ve Afrika desenleri bu sezonun anahtarı.

Özellikle irili ufaklı çiçek desenleriyle bezenmiş kotlar yaza güzel bir romantizm ve renk katıyor.

Skinny

Uzun ve ince bacaklarınız varsa skinny jean giymekten korkmayın. Ama aksi durumda tüm kusurlarınızı ortaya seren bu modelden uzak durun.

Skinny jean'lerin ideal boyu ayak bileği hizasında bitenlerdir.

Ağartılmış

Bu tarz kotların retro havası vardır. Eğer retrodan hoşlanmıyorsanız, jean'in üstüne giyeceğiniz kesik tişörtler, püsküllü yelek veya soluk üstlerle modern bir hava yaratabilirsiniz.

Yüksek belli

Yüksek belli kotlar yeniden moda oldu. Kısa üstlerle iyi bir ikili oldular.

Geniş paça yüksek bel pantolonlar, beli daha ince gösteriyor ama bir dezavantajı var ki, o da kalçaları daha iri göstermesi.
 
Geri
Üst