2012 Yaz Trendi Maksi Elbiseler Çok Moda !

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Yaz Trendi Maksi Elbiseler Çok Moda !
maksi elbiseler
maksi elbise modelleri




İki sezondur podyumlarda pek fazla göremediğimiz yazlık maksi elbiseler 2012 yazına hızlı bir giriş yaptı melekler :) Uzun eteklerden hoşlananların çok hoşuna gidecek bu modayla bu yaz her yerde uçuş uçuş uzun elbiseler görebileceğiz. Tasarımcıların hayalleriyle süslenen cıvıl cıvıl rengarenk maksi elbise modellerini sizler için derledik ve bazı bilgiler verdik. Buyrun ... :)

maksi_elbiseler_2012_-27.jpg

Straplez maksi elbise
Sade ve sofistike bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, koyu renklerde bir maksi elbise tam size göre. Bu modeli özellikle gece katılacağınız davetlerde, şık bir clutchla kombinleyerek kullanabilirsiniz.





maksi_elbiseler_2012_%20%281%29-1f4.jpg

Düşük belli maksi elbise
Eğer stil sahibi, kendi tarzını yaratmayı seven bir kadınsanız, düşük belli maksi elbiseler tam size göre. Özellikle retro desenler bu modele çok yakışıyor. Bizden söylemesi!






maksi_elbiseler_2012_%20%282%29-14c.jpg

Tek omuzlu maksi elbise
Bu sezonun iki trendi bir araya gelmiş ve ortaya tek omuzlu maksi elbiseler çıkmış. Düz sandaletlerle kombinleyerek de kullanabileceğiniz bu model, çok daha çekici, sofistike ve şık bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor.






maksi_elbiseler_2012_%20%283%29-18a.jpg

Çapraz yaka maksi elbise
Yazın katılacağınız düğün ve davetlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modeli zarif aksesuarlarla ve yüksek topuklu, bantlı ayakkabılarla kombinleyerek kullanabilirsiniz. Kullanışlılığı ve rahatlığı göz önünde bulundurulduğunda, bizce bu tarz bir elbise bütün kadınların gardırobunda bulunmalı!







maksi_elbiseler_2012_%20%284%29-23a.jpg

İpek maksi elbise
Sıcak yaz aylarında ipek, uçuş uçuş, iri çiçek desenli bir maksi elbiseden daha seksi ne olabilir ki? Bu modelin en büyük avantajı ise ister gece ister gündüz, ister davete ister arkadaşlarınızla buluşmaya giderken rahatlıkla kullanabilecek olmanız.







maksi_elbiseler_2012_%20%285%29-250.jpg

Çizgili maksi elbiseler
Geniş yuvarlak kesim yakalı, rengarenk çizgi desenli maksi elbiseler bu sezon oldukça moda. Eğer siz de hem spor hem şık olmayı seven kadınlardansanız sıcak yaz günlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tarz bir maksi elbiseyi tercih edebilirsiniz.
 
Geri
Üst