2012 Yazında Severek Kullanabileceğiniz Saç Modelleri Yapılışları

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Yazında Severek Kullanabileceğiniz Saç Modelleri Yapılışları
2012 yaz saç modası
2012 yaz saç modelleri



Bir önce ki yazımızda paylaştığımız 2012 yaz saç modası konusunun ardından şimdi de bu yaz rahatlıkla kullanabileceğiniz 2012 yaz saç modelleri yapılışı hakkında sizlere bazıtüyolar vermek istiyoruz. Bu saçlarla plaja da gidebilirsiniz, en şık elbiseniz ile akşam yemeğe de :) Buyrun 2012 yaz saç modası örnekleri ve yapılışları :tik:


2012_yaz_sac_modelleri-2ad.jpg








Yandan örgü topuz

Anlatımı biraz karışık gibi görünse de aslında durum hiç de öyle değil. Ensenizde, sağa ya da sola yakın saçlarınızı atkuyruğu topluyorsunuz. Sonra da Saçlarınızı ikiye ya da üçe ayırıp, örüyorsunuz. Geri ise sadece onları gönlünüzce atkuyruğunuzun etrafına dolamak kalıyor. Hem pratik hem de çok şık bir model değil mi?

Minik örgüler

Bu sezonun örgü modasının oldukça hareketli olduğundan bahsetmiştik. Eğer siz de rahatlığınızdan ödün vermeden, doğal bir güzellik yaratmak istiyorsanız, saçlarınızın arasından birkaç tutam alarak onları örün. Dağınık topuzunuzun arasına bu örgüleri tel tokayla sabitleyin. özellikle plajlarda rahatlıkla bu modeli kullanabilirsiniz.

Yandan dağınık örgü

Bu sezonun en gözde saç modellerinden bir diğeri de yandan örgü modeli. Gündelik kullanım için son drece uygun olan bu model sizin de vazgeçilmezleriniz arasında yerini alacak.

Saçlar yandan ayrılsın

Bu sezon birçok ünlü isim saçlarının bir yanını kazıtarak yandan ayırma modasına farklı bir yorum getirdi. Ancak siz de böyle bir riski göze alamayacak kadınlardansanız, saçlarınızı tamamen sağ ya da sol tarafınıza alıp, tel tokalarla yandan ve ensenizden sıkıca tutturarak bu etkiyi yaratabilirsiniz.

Düz ortadan ayrılmış saçlar

Bu sezon kadınlar biraz daha rahat, kendilerinizi zorlamayacak modelleri seçiyorlar. Bu sebeple hafif fönle düzeltilmiş, ortadan ayrılmış saçlara da bu yaz çok sık rastlayacağız gibi görünüyor.

Dalgalar, kahküller

Size de zor gibi geliyor mu? özellikle yaz sıcağında kaküllerle başa çıkmak Saç uzmanları saçınızı şekillendirmeye kaküllerinizden başladığınız takdirde çok fazla sorun yaşamayacağınızı söylüyorlar. Eğer saçlarınızla uğraşmaktan sıkılmayacaksanız, bizce bu model yazın sıcak ve coşkulu havasıyla son derece uyumlu!

Yarım toplu saçlar

özellikle kalın telli saçlarınız varsa veya saçlarınız fazla kabarıyorsa, bu model sizin için son derece uygun olabilir. Hatta saçlarınızın üst kısmına hafif krepe yaparak bu modelli kullanmayı denerseniz, yüzünüzün daha uzun ve ince görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Aksesuarlı saç modelleri

Boncuk işlemeli ince bantlar bu yaz sezonunda oldukça moda. Hem saçlarınızın yüzünüze gelmesini engelleyen hem de size şıklık katan bu aksesuarları, saçlarınızı topuz yaparak da kullanabilirsiniz.

Tepeden topuz

Saçlarınızı tepeden atkuyruğu yapın. Daha sonra saçlarınızı atkuyruğunuzun çevresinde dolayarak topuz yapın. özellikle straplez elbiseler ya da bluzlarla çok yakışan bu model, yaz sıcağında bir numaralı tercihiniz olmaya aday!

Tepeden atkuyruğu

Kadınların hiçbir zaman vazgeçemediği modellerden biri olan tepeden atkuyruğu bu yaz da oldukça moda. Eğer siz bu modele biraz daha şıklık katmak istiyorsanız. Tokanızın üzerini kendi saçınızla sarıp tel tokayla tutturun. Ne kadar fark ettiğine inanamayacaksınız!

Atkuyruğuna yeni yorum

Eğer klasik modellerden sıkıldıysanız ve yeni bir şeyler denemek istiyorsanız, üç boğumlu at kuyruğu size göre olabilir. Hem derli toplu, hem şık hem de sade. Bir saç modelinden başka ne beklenebilir ki!

Islak görünümlü topuz

Islak görünümlü saç modelleri de sezonun trendleri arasında. Islak görünümlü saçlarınızı, ensenizde topuz yapıp ufak aksesuarlarla süslemeye ne dersiniz? özellikle gece katılacağınız davetler için bu model fazlasıyla uygun olacaktır.

Saçlar geriye

Bir dönem özellikle erkeklerin en çok tercih ettiği modellerden biriydi bu. Saçları ıslatıp, geriye yatırmak. Bu yaz sezon defilelerinde işler biraz değişti. ünlü modacıların çoğu saçlarının özellikle üst kısmı ıslak geriye taranmış, gerisi hafif dalgalı modelleri tercih ettiler. Eğer marjinal bir yapıya sahipseniz, bizce bu tarzı mutlaka denemelisiniz.
 
Geri
Üst